Θάνατος-μυστήριο γυναίκας στην Πάτρα: Στοιχεία ταυτότητας και αίτια θανάτου παραμένουν άγνωστα [εικόνες] - iefimerida.gr

Θάνατος-μυστήριο γυναίκας στην Πάτρα: Στοιχεία ταυτότητας και αίτια θανάτου παραμένουν άγνωστα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

'Αγνωστα παραμένουν τα στοιχεία ταυτότητας γυναίκας που εντοπίστηκε νεκρή σήμερα το μεσημέρι στην περιοχή της πλαζ, στην Πάτρα, όπως επίσης και τα αίτια του θανάτου της.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, εκτιμάται ότι η γυναίκα ήταν περίπου 50 ετών, ενώ δεν πρέπει να είχαν περάσει πολλές ώρες από τον θάνατό της, όταν εντοπίστηκε νεκρή στην πλαζ.

Ωστόσο, σαφείς απαντήσεις για τα αίτια και την ώρα του θανάτου, αναμένεται να δοθούν μετά την ιατροδικαστική εξέταση.

 Θάνατος-μυστήριο γυναίκας στην Πάτρα: Στοιχεία ταυτότητας και αίτια θανάτου παραμένουν άγνωστα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Στο μεταξύ, στο πλαίσιο των ερευνών, αξιωματικοί του Λιμενικού και της Αστυνομίας συνεργάζονται, προκειμένου να βρουν τα στοιχεία της γυναίκας. Ήδη έχουν ληφθεί δακτυλικά αποτυπώματα και παράλληλα ερευνάται η λίστα με άτομα που αναζητούνται. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, η βέρα που βρέθηκε στο χέρι της γυναίκας δεν έφερε κάποια στοιχεία, που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στις έρευνες.

Ακόμη, λιμενικοί και αστυνομικοί πραγματοποιούν έρευνες στην παραλιακή περιοχή, ώστε να εντοπίσουν κάποιο αξιοποιήσιμο στοιχείο, ενώ αναζήτησαν άτομα που πιθανόν βρίσκονταν στην περιοχή λίγο πριν βρεθεί η νεκρή η γυναίκα, ώστε να συγκεντρώσουν περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση.

 Θάνατος-μυστήριο γυναίκας στην Πάτρα: Στοιχεία ταυτότητας και αίτια θανάτου παραμένουν άγνωστα [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Πηγή Φωτό: star.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ θάνατος Πάτρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ