Διάσημος σεφ αποκαλύπτει τι τρώει πραγματικά η Βικτόρια Μπέκαμ [εικόνες] - iefimerida.gr

Διάσημος σεφ αποκαλύπτει τι τρώει πραγματικά η Βικτόρια Μπέκαμ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολα τα μυστικά της στη φόρα έβγαλε διάσημος σεφ που αποκάλυψε στο περοδικό «Heat» τα μικρά μυστικά διατροφής της πιο αδύνατης περσόνας που κυκλοφορεί, της Βικτόρια Μπέκαμ.


Το ερώτημα που θέτουν οι φαν της διάσημης σταρ είναι αν έχει πραγματικά λεπτή σιλουέτα ή αν προσέχει τη γραμμή της για να είναι τόσο λεπτή. Ο Wolfgang Puck, διάσημος σεφ του εστιατορίου CUT, στο Λος Αντζελες, όπου το ζεύγος Μπέκαμ συνηθίζει να τρώει όταν βρίσκεται στην Καλιφόρνια, μίλησε το εν λόγω περιοδικό και έκανε αποκαλύψεις.

Διάσημος σεφ αποκαλύπτει τι τρώει πραγματικά η Βικτόρια Μπέκαμ [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Διάσημος σεφ αποκαλύπτει τι τρώει πραγματικά η Βικτόρια Μπέκαμ [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Είναι συνηθισμένος να προετοιμάζει τα γεύματα των Μπέκαμ, είναι ο σεφ που ετοιμάζει τα γεύματα για την τελετή των Οσκαρ, μεταξύ άλλων.
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, αποκαλύπτει ο σεφ, είναι bon vivant και συνηθίζει να παραγγέλλει μια μπριζόλα όταν πηγαίνει στο εστιατόριο CUT. Το εντελώς αντίθετο συμβαίνει με την σύζυγό του η οποία τρώει μόνο λαχανικά και χορτοφαγικά προϊόντα. «Εχει όρεξη μικρού πουλιού», αποκαλύπτει ο διάσημος σεφ.

Διάσημος σεφ αποκαλύπτει τι τρώει πραγματικά η Βικτόρια Μπέκαμ [εικόνες] | iefimerida.gr 2


«Η Βικτόρια αγαπάει τα λαχανικά και ζητάει ένα απλό πιάτο με σπανάκι και λίγο αλάτι από πάνω, τίποτε άλλο», δηλώνει ο σεφ.
«Αντίθετα, ο Ντέιβιντ έχει καλύτερη όρεξη και τρώει περισσότερο», προσθέτει ο Wolfgang Puck, ο οποίος έχει φιλοξενήσει πολλές φορές στο εστιατόριό του το διάσημο ζευγάρι με τα παιδιά του.

Διάσημος σεφ αποκαλύπτει τι τρώει πραγματικά η Βικτόρια Μπέκαμ [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Διάσημος σεφ αποκαλύπτει τι τρώει πραγματικά η Βικτόρια Μπέκαμ [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βικτόρια Μπέκαμ τρώει αποκαλύπτει σεφ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ