Οι Τούρκοι πρόσθεσαν και την Τουρκία στο σκίτσο: Πού είναι η συμπαράστασή σας σε εμάς; [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι Τούρκοι πρόσθεσαν και την Τουρκία στο σκίτσο: Πού είναι η συμπαράστασή σας σε εμάς; [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πρωί της Τρίτης, λίγη μόνο ώρα μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες, ο σκιτσογράφος της εφημερίδας «Le Monde», Plantu, δημιούργησε ένα συγκλονιστικό σκίτσο για το πένθος στο οποίο έχουν βυθιστεί Γαλλία και Βέλγιο, έπειτα από τα φονικά «χτυπήματα» των τζιχαντιστών.

Το σκίτσο έκανε μέσα σε λίγες ώρες τον γύρο των social media, αφού πολλοί ήταν οι χρήστες του Διαδικτύου που θέλησαν να το αναρτήσουν στις προσωπικές τους σελίδες.

Οι Τούρκοι πρόσθεσαν και την Τουρκία στο σκίτσο: Πού είναι η συμπαράστασή σας σε εμάς; [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ωστόσο, η εν λόγω εικόνα φαίνεται πως προκάλεσε την αντίδραση των Τούρκων, οι οποίοι διερωτώνται τώρα γιατί ο διαδικτυακός κόσμος δεν θέλησε να δείξει τη συμπαράστασή του και την ίδια αλληλεγγύη στην Τουρκία, μετά τις πρόσφατες βομβιστικές επιθέσεις σε Άγκυρα και Κωνσταντινούπολη.

Έτσι λοιπόν, την Τέταρτη άρχισε να «κυκλοφορεί» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το σκίτσο του Plantu της «Le Monde»... λίγο «πειραγμένο»: Σήμερα κοντά σε Γαλλία και Βέλγιο στέκεται και η πληγωμένη από τις επιθέσεις των τρομοκρατών Τουρκία.

Δεν υπολόγισαν, βέβαια, οι Τούρκοι ότι η κακομεταχείριση που υφίστανται τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην Τουρκία έχει και τίμημα:

Οι Τούρκοι πρόσθεσαν και την Τουρκία στο σκίτσο: Πού είναι η συμπαράστασή σας σε εμάς; [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τουρκία σκίτσο συμπαράσταση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ