Χατζηδάκης: Στο τέλος θα μας μείνουν και οι φόροι και οι πρόσφυγες - iefimerida.gr

Χατζηδάκης: Στο τέλος θα μας μείνουν και οι φόροι και οι πρόσφυγες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φόβους για τη συνοχή της Ευρωπαϊκής Ενωσης, η οποία διέρχεται τη μεγαλύτερη πολυεπίπεδη κρίση εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Κωστής Χατζηδάκης και κάλεσε την κυβέρνηση να ενεργοποιηθεί γιατί όπως είπε «στο τέλος θα μας μείνουν οι φόροι και οι πρόσφυγες.»

«Δεν είναι ευχάριστη προοπτική» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha 9.89 και πρόσθεσε ότι «η κυβέρνηση παραδέρνει μεταξύ ιδεοληψιών και ερασιτεχνισμού και ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίζεται τόσο το προσφυγικό όσο και την αξιολόγηση θα έχει ως αποτέλεσμα να μας μείνουν και οι πρόσφυγες και οι αυξημένοι φόροι.»

Τόνισε ακόμη ότι «η κυβέρνηση ασχολείται με τις επικοινωνιακές προσπάθειες , με λεβέντικες μάχες και ηρωικές κορόνες αντί να ασχοληθεί με την ουσία και να δει το δρόμο που ακολούθησαν άλλες χώρες όπως η Ιρλανδία ή η Πορτογαλία στο θέμα της οικονομικής κρίσης και η Ιταλία στο μεταναστευτικό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ