Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και της ΛΑΕ ήρθαν στα χέρια σε ομιλία του Νίκου Παππά - iefimerida.gr

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και της ΛΑΕ ήρθαν στα χέρια σε ομιλία του Νίκου Παππά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλη ένταση και μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης μεταξύ στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και της Νεολαίας της ΛΑΕ, σε προγραμματισμένη εκδήλωση του κυβερνώντος κόμματος στο Δήμο Ζωγράφου, στον κινηματογράφο «Αλέκα» με ομιλητή τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά και θέμα την καταπολέμηση της διαφθοράς.

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και της ΛΑΕ ήρθαν στα χέρια σε ομιλία του Νίκου Παππά | iefimerida.gr 0

Πριν την έναρξη της εκδήλωσης περίπου 30 νεαροί της ΛΑΕ εισέβαλαν στο χώρο με συνθήματα κατά της κυβέρνησης. Ακολούθησαν αντεγκλήσεις που οδήγησαν σε μικρής έντασης διαπληκτισμούς, με αποτέλεσμα να επέμβει μια διμοιρία των ΜΑΤ που βρισκόταν στην πλατεία Γαρδένιας.

ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός Αριστερής αντίληψης η παρεμπόδιση κομματικής μας εκδήλωσης από μέλη της ΛΑΕ

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Τετάρτης ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει εισβολή μελών της Λαϊκή Ενότητας σε χώρο όπου ήταν προγραμματισμένη κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Ζωγράφου, με σκοπό τη ματαίωσή της και κάνει λόγο για πράξη «εκτός Αριστερής αντίληψης και ιδεολογίας».

Όπως τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, η παρεμπόδιση κομματικών εκδηλώσεων δεν έχει καμία σχέση με τις μαζικές κοινωνικές διεργασίες και προσιδιάζει σε πρακτικές άλλων πολιτικών χώρων, ξένων στην Αριστερά.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα σταματήσει να παρεμβαίνει στις τοπικές κοινωνίες, ερχόμενος σε επαφή με τις ανάγκες και τις ανησυχίες των πολιτών», καταλήγει η Κουμουνδούρου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΥΡΙΖΑ λαε Ζωγράφου παππάς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ