Ετοιμάζεται «Πειρατικό Κόμμα» και στην Ελλάδα! - iefimerida.gr

Ετοιμάζεται «Πειρατικό Κόμμα» και στην Ελλάδα!

πειρατικό κόμμα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Πειρατικό κόμμα» δημιουργείται και στην Ελλάδα. Το Πειρατικό Κόμμα Ελλάδος, είναι ελληνικό σκέλος του Σουηδικού Πειρατικού Κόμματος (Piratpartiet), και ασχολείται με τα δικαιώματα των χρηστών του διαδικτύου, και τα προσωπικά δεδομένα.

Μετά την Σουηδία, αλλά και την Γερμανία όπου το Πειρατικό Κόμμα, εισήλθε με 15 έδρες στην τοπική Βουλή του Βερολίνου, παρόμοια προσπάθεια ξεκινά και στην χώρα μας. Οι πρώτες εκδηλώσεις προκειμένου άτομα που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για την κίνηση αυτή, έχουν ήδη γίνει. Οι δύο επόμενες είναι τις επόμενες δύο εβδομάδες, και όπως δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα pirateparty.gr:

Για όσους είναι στην Αθήνα η συνάντηση θα γίνει το Σάββατο, 19 Νοεμβρίου στο Hard rock cafe (Φιλελλήνων 18) και ώρα 18:00.

Για όσους είναι στη Θεσσαλονίκη η συνάντηση θα γίνει το Σάββατο, 26 Νοεμβρίου στο Mojo cafe (Πλατεία Αριστοτέλους 4) και ώρα 18:30.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ