H Aστυνομία ταυτοποίησε 8 άτομα για τα επεισόδια στην Λευκάδα - iefimerida.gr

H Aστυνομία ταυτοποίησε 8 άτομα για τα επεισόδια στην Λευκάδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι Αστυνομικές Αρχές ενημέρωσαν πως έγινε ταυτοποίηση 8 ακόμα ατόμων, που συνδέονται με τα αιματηρά επεισόδια της Λευκάδας την Κυριακή στο πλαίσιο τελικού για το Κύπελλο γυναικών μπάσκετ Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.

Μετά τις έξι συλλήψεις, που έκανε κάποιες ώρες μετά τα επεισόδια, ανήμερα του τελικού του Final Four του Κυπέλλου Γυναικών, η ελληνική αστυνομία ανακοίνωσε πως προχώρησε στην ταυτοποίηση οκτώ (8) ακόμα δραστών.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει: «Σε συνέχεια προηγούμενων ενημερώσεων ανακοινώνεται ότι από την πρόοδο των αστυνομικών ερευνών ταυτοποιήθηκαν άλλοι 8 ημεδαποί ηλικίας από 21 έως 33 ετών για τη συμμετοχή τους στην επίθεση σε βάρος οπαδών αθλητικής ομάδας σε ξενοδοχείο στη Λευκάδα την 20-03-2016. Συνολικά έχουν ταυτοποιηθεί 14 δράστες και έχουν συλληφθεί 6».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Λευκάδα ταυτοποίηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ