Αυτά είναι τα πρώτα αναγνωρισμένα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων στις Βρυξέλλες [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτά είναι τα πρώτα αναγνωρισμένα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων στις Βρυξέλλες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέχρι στιγμής τρία από τα 31 θύματα των τρομοκρατικών χτυπημάτων σε αεροδρόμιο και μετρό έχουν αναγνωριστεί, με τις Βρυξέλλες να μετρούν τις πληγές και να προσπαθούν να συνέλθουν από τις επιθέσεις της 22άς Μαρτίου.

Πέρα από την Περουβιανή Αντέλμα Μαρίνα Ταπία Ρου, μητέρας δύο παιδιών, έχουν αναγνωριστεί δύο ακόμα θύματα.

Λέοπολτ Χεχτ

Ο 20χρονος σπούδαζε Νομική στο Πανεπιστήμιο Saint Louis των Βρυξελλών, το οποίο επιβεβαίωσε τον θάνατό του, μέσω ποστ στο Facebook.

«Ηταν ένα από τα άτυχα θύματα των βάρβαρων πράξεων που διαπράχθηκαν την Τρίτη, στο σταθμό μετρό του Μάαλμπεκ», σημείωνε η ανάρτηση και προσέθετε: «Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουμε την δυσαρέσκειά μας για την είδηση. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένειά του και τους συγγενείς του».

Αυτά είναι τα πρώτα αναγνωρισμένα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων στις Βρυξέλλες [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ολιβιέρ Ντελεσπές

Ο Ολιβιέρ εργαζόταν στην Federation of Wallonia-Brussels, η οποία και ανακοίνωσε τον θάνατό του. Αρχικά, είχε ενημερώσει πως ένας από τους υπαλλήλους της είχε πεθάνει στις επιθέσεις, χωρίς να τον κατονομάζει. Μετά από μερικές ώρες, γνωστοποίησε πως θύμα ήταν ο Ολιβιέρ Ντελεσπές, εκφράζοντας τα συλλυπητήρια της στην οικογένειά του.

Η συνάδελφός του Αν Χέλμανς, προηγουμένως είχε κάνει έκκληση μέσω Facebook για πληροφορίες σχετικά με τα ίχνη του.

Αργότερα έγραψε: «Η είδηση που λάβαμε για τον Ολιβιέρ είναι κακή... Πέθανε στην χθεσινή βομβιστική επίθεση στο μετρό».

Αυτά είναι τα πρώτα αναγνωρισμένα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων στις Βρυξέλλες [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Αντέλμα Μαρίνα Ταπία Ρου

Η Αντέλμα ήταν το πρώτο θύμα των επιθέσεων που αναγνωρίστηκε. Ηταν σεφ και ήλπιζε πως θα ανοίξει περουβιανό εστιατόριο στις Βρυξέλλες, όπου και ζούσε. Ο αδελφός της Φερνάντο, σε συνέντευξή του, δήλωσε πως η Αντέλμα θα ταξίδευε για τη Νέα Υόρκη, προκειμένου να συναντήσει τις αδελφές της.

Στο αεροδρόμιο βρισκόταν με τον σύζυγό της Κρίστοφερ και τα δυο τους κοριτσάκια. Ευτυχώς, τα παιδιά, λίγο πριν την έκρηξη, βγήκαν έξω για να παίξουν, με τον σύζυγό της να τα ακολουθεί.

Μετά την επίθεση, ο Κρίστοφερ δεν μπορούσε να βρει την Αντέλμα, με τον ίδιο να τραυματίζεται και ένα από τα δύο κορίτσια να υπέστη τραύματα στο χέρι της.

Αυτά είναι τα πρώτα αναγνωρισμένα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων στις Βρυξέλλες [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ