Με κόντρα ξεκίνησε η αποψινή συνεδρίαση της Βουλής - iefimerida.gr

Με κόντρα ξεκίνησε η αποψινή συνεδρίαση της Βουλής

Με κόντρα ξεκίνησε η αποψινή συνεδρίαση της Βουλής
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με κόντρα μεταξύ του Απόστολου Κακλαμάνη και του προέδρου της Βουλής Φίλιππου Πετσάλνικου ξεκίνησε η συνεδρίαση της Βουλής για την ανακοίνωση των προγραμματικών δηλώσεων της νέας κυβέρνησης Παπαδήμου.


Ο κ. Κακλαμάνης ζήτησε να παραταθεί ο χρόνος της συνεδρίασης της ερχόμενης Τετάρτης μέχρι και το απόγευμα ή ακόμα και το βράδυ προκειμένου να έχουν τον χρόνο να μιλήσουν όσοι βουλευτές το επιθυμούν. Μάλιστα, χαρακτηριστικά ανέφερε «Επειδή περιμένουμε κάποιοι να κάνουν επεισόδια στην Βασιλίσσης Σοφίας δεν θα συνεδριάσει η Βουλή;».

Νωρίτερα ο κ. Πετσάλνικος είχε πει ότι η διαδικασία θα ολοκληρώνονταν μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης δημιουργώντας τις εντυπώσεις πως φοβούνται επεισόδια για την 17η Νοεμβρίου.
Ο πρόεδρος της Βουλής τόνισε ότι συνολικά θα γίνουν τέσσερις συνεδριάσεις και θεωρεί πως αυτός είναι περισσότερος χρόνος σε σχέση με αντίστοιχες διαδικασίες στο παρελθόν.
Παράλληλα ο κ. Κακλαμάνης και μερίδα του κοινοβουλίου ζήτησαν να ξεκινήσει από σήμερα η εγγραφή των βουλευτών που θέλουν να μιλήσουν στην Βουλή.

Με την θέση Κακλαμάνη συμφώνησαν και η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη και ο κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης. Μάλιστα η κυρία Μπακογιάννη είπε ότι κανονικά θα πρέπει να ολοκληρωθεί η ψηφοφορία τα μεσάνυχτα της Τετάρτης για να δείξει η Βουλή πως δεν φοβάται κανένα και «για να μην μας κράξουν τα κανάλια», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ