Παγκόσμιος πρωταθλητής στο Τάε Κβον Ντο ο αδερφός του καταζητούμενου τρομοκράτη των Βρυξελλών [εικόνες] - iefimerida.gr

Παγκόσμιος πρωταθλητής στο Τάε Κβον Ντο ο αδερφός του καταζητούμενου τρομοκράτη των Βρυξελλών [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο αδερφός του νούμερο ένα δημόσιου κίνδυνου του Βελγίου είναι πρωταθλητής του Τάε Κβον Ντο, όπως γράφει η Daily Mail, η οποία τονίζει ότι ο νεαρός αθλητής ντρέπεται για τον αδερφό του.

Ο Μουράντ,Λαχράουι, ο μεγαλύτερος αδερφός του καταζητούμενου Ναζιμ, είναι μάλιστα τόσο καλός στο άθλημα που έχει επιλέξει και αντιπροσωπεύει το Βέλγιο με μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις.

Παγκόσμιος πρωταθλητής στο Τάε Κβον Ντο ο αδερφός του καταζητούμενου τρομοκράτη των Βρυξελλών [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα, ο Μουράντ έχει πάρει αποστάσεις από τον τρομοκράτη αδερφό του, ενώ και η οικογένειά του που έχει καταγωγή από το Μαρόκο ντρέπεται βαθιά για τις φανατικές απόψεις και τις δολοφονικές του ενέργειες.

Παγκόσμιος πρωταθλητής στο Τάε Κβον Ντο ο αδερφός του καταζητούμενου τρομοκράτη των Βρυξελλών [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ο Ναζίμ Λαχράουι με το καπέλο λίγο πριν τις εκρήξεις στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών

Από τη πλευρά του πάντως ο 29χρονος Μουράντ, έχει κερδίσει ακόμα και ασημένιο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξήχθη πέρυσι στη Νότια Κορέα στην κατηγορία των 54 κιλών.

Ο αθλητής είναι δραστήριος στα κοινωνικά δίκτυα όπου έχει ανεβάσει φωτογραφίες από τα ταξίδια του στο Ντουμπάι και το Ισραήλ, ενώ μοιράζεται και τις επιτυχίες του.

Παγκόσμιος πρωταθλητής στο Τάε Κβον Ντο ο αδερφός του καταζητούμενου τρομοκράτη των Βρυξελλών [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ