Μέσα σε πιτσαρία, ενώ έτρωγε, συνελήφθη ο 24χρονος μακελάρης των Βρυξελλών - iefimerida.gr

Μέσα σε πιτσαρία, ενώ έτρωγε, συνελήφθη ο 24χρονος μακελάρης των Βρυξελλών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια πιτσαρία στο Αντερλεχτ, προάστιο των Βρυξελλών, συνελήφθη πριν από λίγο ο υπ' αριθμόν 1 καταζητούμενος στον κόσμο Ναζίμ Λαχράουι.

Ο 24χρονος, που φέρεται να είναι ο άνθρωπος πίσω από τη βομβιστική επίθεση στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών και το άτομο που κατασκεύασε τις βόμβες για την τρομοκρατική επίθεση του Παρισιού τον περασμένο Νοέμβριο, συνελήφθη σήμερα το πρωί, 24 ώρες αφότου αιμοτοκύλισε την καρδιά της Ευρώπης. Την είδηση ότι ο τρομοκράτης συνελήφθη σε πιτσαρία μετέδωσε ο Βέλγος δημοσιογράφος Μισέλ Σεφίχα.

Σημειώνεται ότι και ο Σαλάχ Αμπντεσλάμ, που συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα, προδόθηκε από... πίτσα. Συμφωνα με πληροφοφίες, οι Αρχές έφθασαν στα ίχνη του λόγω των τεράστιων παραγγελιών πίτσας που γίνονταν στο διαμέρισμα που είχε βρει καταφύγιο, ένα σπίτι στο οποίο δηλωμένα έμενε ένα άτομο και δεν δικαιολογούνταν να κάνει συνεχώς τόσο μεγάλες παραγγελίες πίτσας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ