Η Lana del Rey έρχεται και αυτό το καλοκαίρι στην Αθήνα - Θα τραγουδήσει στο Rockwave [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Lana del Rey έρχεται και αυτό το καλοκαίρι στην Αθήνα - Θα τραγουδήσει στο Rockwave [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θα εμφανιστεί επικεφαλής, τη δεύτερη ημέρα του Rockwave Festival στο Terra Vibe της Μαλακάσας, την Τρίτη 19 Ιουλίου.

Η σαγηνευτική 30χρονη κοκκινομάλα με τη μπάσα φωνή, επιλέγει και πάλι τη χώρα μας, για να παρουσιάσει το τελευταίο της άλμπουμ «Honeymoon». Μαζί της η Allah-Las («Worship the sun», «Tell me, what's on your mind») και η Lisa Mitchell («Wonder», «Bless this mess»).

Η Lana del Rey έρχεται και αυτό το καλοκαίρι στην Αθήνα - Θα τραγουδήσει στο Rockwave [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η Λάνα ντελ Ρέι άρχισε να γράφει τραγούδια στα 18 της και υπέγραψε το πρώτο δισκογραφικό συμβόλαιο της το 2007 με την 5 Points Records. Το δεύτερο studio album, η πρώτη της μεγάλη επιτυχία, «Born To Die» κυκλοφόρησε το 2012. Πήγε νούμερο δύο στην Αμερική και ήταν το τρίτο άλμπουμ με τις καλύτερες πωλήσεις για το 2012. Τα πρώτα πέντε σινγκλ του άλμπουμ έγιναν επιτυχίες και κατέκτησαν τα τσαρτ. Το τρίτο άλμπουμ της, με τιτλο Ultraviolence, κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2014 και έφτασε στο Νο1 του Billboard 200.

Η Lana del Rey έρχεται και αυτό το καλοκαίρι στην Αθήνα - Θα τραγουδήσει στο Rockwave [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η Λάνα ντελ Ρέι άρχισε να τραγουδάει ήταν μικρή, στη χορωδία της εκκλησίας. Όταν ο θείος της τη δίδαξε πώς να παίξει κιθάρα στα 18 της, όπως λέει: «συνειδητοποίησα ότι μπορούσα να γράψω πιθανώς ένα εκατομμύριο τραγούδια με αυτές τις έξι χορδές». Οσο για την επαγγελματική ενασχόλησή της με τη μουσική και το τραγούδι, δηλώνει: «πάντα τραγουδούσα, αλλά δεν είχα σχέδιο να το επιδίωξω σοβαρά. Όταν έφτασα στη Νέα Υόρκη, άρχισα να παίζω σε κλαμπ στο Μπρούκλιν, είχα καλούς φίλους και φανατικούς οπαδούς στην underground σκηνή, αλλά παίζαμε μόνο για μας, επειδή μας άρεσε».

Η Lana del Rey έρχεται και αυτό το καλοκαίρι στην Αθήνα - Θα τραγουδήσει στο Rockwave [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Rockwave Festival 2016|
Αρχίζει την Κυριακή 5 Ιουνίου και φέρνει στη σκηνή του Terra Vibe ονόματα όπως τους: Suede, The Last Shadow Puppets στην παρθενική τους εμφάνιση στην Ελλάδα, Dropkick Murphys και Τurbonegro, τους Έλληνες The Callas, καθώς και το συγκρότημα των Whereswilder.

Τιμές εισιτηρίων
Πρώτη φάση της προπώλησης: 36 ευρώ
Δεύτερη φάση της προπώλησης: 39 ευρώ
Τελική φάση της προπώλησης: 42 ευρώ
Ταμείο: 45 ευρώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λάνα Ντελ Ρέι Rockwave Terravibe συναυλία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ