Αναγνώρισαν τους βομβιστές των Βρυξελλών -Αδέλφια, κάτοικοι Βελγίου [εικόνα] - iefimerida.gr

Αναγνώρισαν τους βομβιστές των Βρυξελλών -Αδέλφια, κάτοικοι Βελγίου [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι αδελφοί Χαλίντ και Μπραχίμ Ελ Μπακράουι αναγνωρίστηκαν ως οι βομβιστές αυτοκτονίας που έσπειραν τον θάνατο στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών.

Οι βομβιστές αυτοκτονίας ζούσαν στις Βρυξέλλες και ήταν γνωστοί στις Αρχές, αλλά μόνο για σχέσεις με το οργανωμένο έγκλημα και όχι για τρομοκρατικές ενέργειες.

Ένας από αυτούς, ο Χαλίντ, είχε νοικιάσει με πλαστή ταυτότητα σπίτι στην οδό Dries στο προάστιο Forest της βελγικής πρωτεύουσας, όπου την περασμένη εβδομάδα σε έφοδο της αστυνομίας σκοτώθηκε ένας ένοπλος άντρας.

Από την έρευνα στο σπίτι βρέθηκε μία σημαία του Ισλαμικού Κράτους, ένα τυφέκιο, πυροκροτητές και το δακτυλικό αποτύπωμα του Σαλάχ Αμπντεσλάμ, που οδήγησε 3 μέρες μετά στη σύλληψή του.

Αναγνώρισαν τους βομβιστές των Βρυξελλών -Αδέλφια, κάτοικοι Βελγίου [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Τα δύο αδέλφια είχαν καταδικαστεί για διαρρήξεις, στο παρελθόν, είναι οι δύο τρομοκράτες με τα μαύρα και το γάντι στο δεξί χέρι, στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών:

Αναγνώρισαν τους βομβιστές των Βρυξελλών -Αδέλφια, κάτοικοι Βελγίου [εικόνα] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ