Οι βομβιστές των Βρυξελλών φορούσαν από ένα μαύρο γάντι -Υποψία ότι έκρυψαν εκεί τους πυροκροτητές - iefimerida.gr

Οι βομβιστές των Βρυξελλών φορούσαν από ένα μαύρο γάντι -Υποψία ότι έκρυψαν εκεί τους πυροκροτητές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που συνεχίζονται οι έρευνες για υπόπτους, οι βελγικές αρχές προσπαθούν να διαλευκάνουν το πώς ακριβώς έγιναν οι τρομοκρατικές επιθέσεις, στο αεροδρόμιο και το μετρό των Βρυξελλών.

Δύο από τους τρεις ύποπτους άνδρες που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας, λίγα λεπτά πριν από τη διπλή έκρηξη στο αεροδρόμιο, φορούσαν από ένα μαύρο γάντι στα χέρια τους. Κάτι που τροφοδότησε τις υποψίες ότι οι τρομοκράτες τα χρησιμοποίησαν για να κρύψουν τους πυροκροτητές για τις βόμβες που είχαν στις βαλίτσες που μετέφεραν.

Η φωτογραφία αυτή από το βίντεο, είναι από την αίθουσα αναχωρήσεων του αεροδρομίου λίγο πριν από τις 8 το πρωί της Τρίτης και δείχνει τους τρεις άνδρες- που δεν έχουν κατονομαστεί- με καροτσάκια αποσκευών, λίγα λεπτά πριν από τις δύο εκρήξεις που σκότωσαν 11 άτομα και τραυμάτισαν 90.

Σύμφωνα με τον Βέλγο εισαγγελέα Φρεντερίκ βαν Λέβ, οι δύο άνδρες με τα μαύρα είναι πολύ πιθανό να ήταν οι βομβιστές αυτοκτονίας, που πυροδότησαν τις βόμβες. Ο τρίτος, με το μπεζ μπουφάν και το μαύρο καπέλο, εκτιμάται ότι διέφυγε και έχει εκδοθεί ένταλμα για τη σύλληψή του.

Οι βομβιστές των Βρυξελλών φορούσαν από ένα μαύρο γάντι -Υποψία ότι έκρυψαν εκεί τους πυροκροτητές  | iefimerida.gr 0
Οι βομβιστές των Βρυξελλών φορούσαν από ένα μαύρο γάντι -Υποψία ότι έκρυψαν εκεί τους πυροκροτητές  | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βομβιστές Βρυξέλλες πυροκροτητές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ