Ο Βασιλιάς Φίλιππος του Βελγίου: Θα αντιμετωπίσουμε τις επιθέσεις ψύχραιμα και αποφασιστικά - iefimerida.gr

Ο Βασιλιάς Φίλιππος του Βελγίου: Θα αντιμετωπίσουμε τις επιθέσεις ψύχραιμα και αποφασιστικά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Βασιλιάς του Βελγίου Φίλιππος πραγματοποίησε το βράδυ της Τρίτης διάγγελμα προς τον Βελγικό λαό, τονίζοντας ότι η χώρα του και ο λαός του θα αντιμετωπίσει την τρομοκρατία με αποφασιστικότητα και ηρεμία.

Απευθυνόμενος στους Βέλγους πολίτες μέσω της κρατικής τηλεόρασης, ο ανώτατος πολιτειακός άρχοντας της χώρας δήλωσε: «Σήμερα η χώρα μας πενθεί. Ολόκληρο το έθνος νιώθει τον πόνο από τις βαθιές πληγές που οι επιθέσεις προκάλεσαν στις ζωές των συμπολιτών μας. Ως απάντηση στην απειλή, θα αντιδράσουμε με αποφασιστικότητα και ψυχραιμία».
«Η ευγνωμοσύνη μας βρίσκεται με τις δυνάμεις ασφαλείας και όλους εκείνους που έσπευσαν να βοηθήσουν αυθόρμητα», κατέληξε, ευχαριστώντας όσους συνέβαλαν στην αντιμετώπιση των επιθέσεων.
Νωρίτερα, με επίσημη ανακοίνωση του, το παλάτι διέψευσε τις πληροφορίες που μετέδιδαν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, και σύμφωνα με τις οποίες είχε εκκενωθεί η βασιλική κατοικία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ