Κανονικά το φιλικό Ολλανδία-Γαλλία στο Αμστερνταμ την Παρασκευή - iefimerida.gr

Κανονικά το φιλικό Ολλανδία-Γαλλία στο Αμστερνταμ την Παρασκευή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δρακόντεια μέτρα στο Άμστερνταμ μετά τα διαδοχικά τρομοκρατικά «χτυπήματα» στις Βρυξέλλες ενόψει του φιλικού της Ολλανδίας με την Γαλλία.

Η ολλανδική ποδοσφαιρική ομοσπονδία (KNVB) μετά τις πολλαπλές τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες συνεδρίασε προκειμένου να συζητηθούν πρόσθετα μέτρα ασφαλείας για το φιλικό της Παρασκευής. Ωστόσο, δεν υπάρχει περίπτωση αναβολής του, ενώ να σημειωθεί ότι δηλώθηκε επίσημα ότι τα μέτρα ασφαλείας ήταν ήδη δρακόντεια.

Τον περασμένο Νοέμβριο το φιλικό μεταξύ Γερμανίας και Ολλανδίας αναβλήθηκε την τελευταία στιγμή για να αποτραπούν τυχόν παρατράγουδα. «Τότε το χειριστήκαμε σωστά. Όλοι θα πρέπει να γνωρίζουν τι θα πρέπει να συμβεί αν έχουμε κάποιο απρόοπτο. Για αυτό συναντηθήκαμε. Δεν ήταν μία τυπική συνεδρίαση. Συζητούσαμε για 2,5 ώρες. Δεν αποφασίσαμε εάν θα διεξαχθεί ή όχι ο αγώνας. Εμπιστευόμαστε τυφλά την κυβέρνηση. Απλά θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για παν ενδεχόμενο», πρόσθεσε ο Ολλανδός αξιωματούχος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολλανδία Γαλλία φιλικό Άμστερνταμ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ