Συναγερμός στη Γαλλία ενόψει EURO 2016 μετά τις επιθέσεις στις Βρυξέλλες - iefimerida.gr

Συναγερμός στη Γαλλία ενόψει EURO 2016 μετά τις επιθέσεις στις Βρυξέλλες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον περασμένο Νοέμβριο αιματοκύλησε το Παρίσι, τώρα οι Βρυξέλλες. Και όλα αυτά μέσα σε ένα απίστευτο μπαράζ τρομοκρατικών επιθέσεων σε μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις, λίγους μήνες πριν διεξαχθεί το EURO 2016 στη Γαλλία.

Η διοργάνωση ξεκινά στις 10 Ιουνίου σε πολλές γαλλικές πόλεις και θα διαρκέσει ένα μήνα. Ο Γάλλος Υπουργός Εσωτερικών Μπερνάρ Καζνέβ σήμερα με δηλώσεις του μετά το μακελειό στις Βρυξέλλες, υπενθύμισε σε όλους ότι το καλοκαίρι θα υπάρχουν υψηλά και αυστηρά μέτρα ασφαλείας για τους εκατομμύρια επισκέπτες. Αλλωστε στο τελευταίο EURO σε Πολωνία – Ουκρανία υπήρχαν 7 εκατ. επισκέπτες.

Ετσι, θα υπάρχουν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας σε πλατείες, ΜΜΜ, χώρους εκδηλώσεων και γήπεδα από αρχές Ιουνίου ώστε να μην συμβεί το παραμικρό με ρητές απαγορεύσεις για μετακινήσεις και μεταφορές αντικειμένων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γαλλία Euro 2016 Συναγερμός επίθεση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ