Η πορνοστάρ Σάσα Γκρέι διάβασε παραμύθια σε 7χρονα σε δημοτικό σχολείο - iefimerida.gr

Η πορνοστάρ Σάσα Γκρέι διάβασε παραμύθια σε 7χρονα σε δημοτικό σχολείο

Η πορνοστάρ Σάσα Γκρέι διάβασε παραμύθια σε 7χρονα σε δημοτικό σχολείο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακούγεται απίστευτο και όμως συνέβη στο δημοτικό σχολείο Έμερσον στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Η διάσημη πορνοστάρ Σάσα Γκρέι προθυμοποιήθηκε να διαβάσει αποσπάσματα από ιστορίες στους 7χρονους μαθητές του σχολείου και οι γονείς τους βγήκαν από τα ρούχα τους!
Δεν λέει να ξεσπάσει η θύελλα των έντονων αντιδράσεων που προκάλεσε στους γονείς των μαθητών η απόφαση του σχολείου να επιτρέψει στην Σάσα Γκρέι να συμμετάσχει στον θεσμό του «Read Across America» που περιλαμβάνει την εθελοντική συμμετοχή διασημοτήτων στην ανάγνωση βιβλίων σε σχολεία για την προώθηση των βιβλίων.
Η ίδια η Σάσα πάντως φρόντισε να δώσει τη δική της απάντηση με μια σύντομη ανακοίνωση στην οποία αναφέρει «Συμμετείχα σε αυτό το πρόγραμμα πιστεύοντας πως ο καθένας δικαιούται να σχηματίσει τη δική του άποψη για το τί κάνω και ποιά είμαι. Είμαι ηθοποιός, αρτίστα, κόρη, αδελφή, σύντροφος, Έχω ένα παρελθόν που μπορεί να ενοχλεί κάποιους αλλά δεν ορίζει το ποια είμαι. Πιστεύω σε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας και θα συνεχίσω να συμβάλλω σε οποιαδήποτε εκπαιδευτική ενέργεια εστιάζει στην διαπαιδαγώγησή τους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ