Ποτάμι για την επίθεση στις Βρυξέλλες: Να κλείσουμε τα αυτιά σε φωνές μίσους - iefimerida.gr

Ποτάμι για την επίθεση στις Βρυξέλλες: Να κλείσουμε τα αυτιά σε φωνές μίσους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η θλίψη και η οργή της Ευρώπης πρέπει να μετατραπούν σε στοχευμένη δράση εναντίον όλων των πυρήνων που γεννούν τρόμο», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι, καταδικάζοντας τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες.

Μάλιστα το Ποτάμι τονίζει ότι «θα πρέπει να κλείσουμε τα αυτιά σε φωνές μίσους που ευνοούν χυδαία ένστικτα σαν αυτά των μακελάρηδων. Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη νίκη τους. Και δεν πρέπει να τους την χαρίσουμε. Διότι έχουμε επιλέξει τον Πολιτισμό από τη Βαρβαρότητα».

Το Ποτάμι επισημαίνει ότι «σ' αυτό τον παράλογο πόλεμο εμείς θα παραμείνουμε ενωμένοι με τους Ισπανούς, τους Γάλλους, τώρα με τους Βέλγους, με όλους εκείνους που είναι πιθανά θύματα ενός ημιπαράφρονα φανατικού επειδή γεννήθηκαν ή ζουν ή επισκέπτονται περιοχές και χώρες όπου "κατοικεί ο διάβολος"».

Για το Ποτάμι «ο φόβος των κληρονόμων του Διαφωτισμού πρέπει να μετατραπεί σε Ορθό Λόγο που θα αποδώσει συγκεκριμένα και αποτελεσματικά ευθύνες», ενώ εκφράζει την ελπίδα ότι η ευρωπαϊκή οικογένεια θα ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο σε ό,τι χρειαστούν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ποτάμι Βρυξέλλες εκρήξεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ