Τσίπρας: Ο φόβος και το θρησκευτικό μίσος δεν πρέπει να νικήσουν την Ευρώπη - iefimerida.gr

Τσίπρας: Ο φόβος και το θρησκευτικό μίσος δεν πρέπει να νικήσουν την Ευρώπη

Aris Oikonomou / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αλληλεγγύη του προς τον βελγικό λαό έστειλε μέσω Twitter ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες.

Οπως σημείωσε, ο φόβος, το θρησκευτικό μίσος και ο ρατσισμός δεν πρέπει να νικήσουν την Ευρώπη.

«Εκφράζουμε την αλληλεγγύη της Ελλάδας στο Βελγικό Λαό. Ο φόβος, το θρησκευτικό μίσος και ο ρατσισμός δεν πρέπει να νικήσουν την Ευρώπη», έγραψε, πιο συγκεκριμένα.

Τσίπρας: Ο φόβος και το θρησκευτικό μίσος δεν πρέπει να νικήσουν την Ευρώπη | iefimerida.gr 0

Γεροβασίλη: Λαμβάνονται ήδη αυξημένα μέτρα ασφαλείας

Παράλληλα η Κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη δήλωσε οτι λαμβάνονται, ήδη, αυξημένα μέτρα ασφαλείας μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στο Βέλγιο. Η κυβερνητική εκπρόσωπος κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, είπε ότι η κυβέρνηση παρακολουθεί με προσοχή την εξέλιξη και ό,τι χρειαστεί να γίνει για την ασφάλεια της χώρας και των ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών, σαφώς και θα γίνει.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του ΑΠΕ η κυβερνητική εκπρόσωπος τόνισε ότι λαμβάνονται, ήδη, αυξημένα μέτρα ασφαλείας σε αεροδρόμια και πρεσβείες, όταν ρωτήθηκε, εάν μετά το χτύπημα στο Βέλγιο θα αναβαθμιστούν τα μέτρα ασφαλείας στην Ελλάδα.
Στο ερώτημα εάν η κυβέρνηση φοβάται στροφή της ευρωπαϊκής πολιτικής στο προσφυγικό, η κ. Γεροβασίλη ανέφερε ότι η Ευρώπη θα πρέπει να αντισταθεί στον φόβο που δημιουργούν αυτά τα τυφλά χτυπήματα και να στραφεί σε μία άλλη πολιτική. «Περιμένουμε ότι η Ευρώπη θα αντιμετωπίσει με νηφαλιότητα και ψυχραιμία αυτό το νέο τρομοκρατικό χτύπημα», σημείωσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τσίπρας μήνυμα Βρυξέλλες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ