Εκλεισε το αεροδρόμιο των Βρυξελλών -Εκτρέπονται όλες οι πτήσεις - iefimerida.gr

Εκλεισε το αεροδρόμιο των Βρυξελλών -Εκτρέπονται όλες οι πτήσεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ έχει προκληθεί στην Ευρώπη από τις δύο εκρήξεις που έγιναν το πρωί στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών και είχε σαν συνέπεια να χάσουν τη ζωή τους 11 άτομα και να τραυματιστούν 25 ακόμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες το αεροδρόμιο των Βρυξελλών έκλεισε, καμία πτήση δεν θα προσγειωθεί εκεί και καμία, φυσικά, δεν θα απογειωθεί. Οι τελευταίες πτήσεις πρόλαβαν να προσγειωθούν λίγο μετά τις 08:00 ενώ όλες οι υπόλοιπες άλλαξαν πορεία για τη Λιέγη, την Οστάνδη και το Μάαστριχτ, πόλεις, οι οποίες διαθέτουν τα πιο κοντινά αεροδρόμια.

Αξίζει να σημειωθεί πως μια ώρα πριν και αυτή την στιγμή δεν υπήρχε προγραμματισμένη πτήση με προορισμό το αεροδρόμιο Zaventem των Βρυξελλών από την Ελλάδα.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι στο χώρο του αεροδρομίου φθάνει ο στρατός.

«Έγιναν δύο εκρήξεις στο αεροδρόμιο. Το κτίριο εκκενώνεται. Μην έρχεστε στην περιοχή του αεροδρομίου», αναφέρει το αεροδρόμιο των Βρυξξελών σε tweet του ενώ σε δεύτερο tweet επαναλαμβάνει την εκκλησή του τονίζοντας ότι οι πτήσεις ακυρώθηκαν.

Εκλεισε το αεροδρόμιο των Βρυξελλών -Εκτρέπονται όλες οι πτήσεις  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βρυξέλλες πτήσεις έκρηξη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ