Γκλέτσος:«Εμείς στήνουμε κ... για επενδύσεις και εσείς τις διώχνετε» [βίντεο] - iefimerida.gr

Γκλέτσος:«Εμείς στήνουμε κ... για επενδύσεις και εσείς τις διώχνετε» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ποιος είδε τον Απόστολο Γκλέτσο και δεν φοβήθηκε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Επιτροπή Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης. Ο δήμαρχος Στυλίδας απευθυνόμενος στον Δήμαρχο Σκύρου αλλά και στα μέλη της Επιτροπής Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, που συνεδρίαζε σήμερα για μεγάλη επένδυση αιολικού πάρκου στην Σκύρο, υποστήριξε με τον δικό του καυστικό λόγο πως την ώρα που αυτός στήνει κ... εκείνοι διώχνουν επενδύσεις.

«Ελάτε στη Στυλίδα, που μοιράζουμε συσσίτιο σε πρώην νοικοκυραίους... Δεν έχουμε την πολυτέλεια να διώχνουμε επενδύσεις που θα φέρουν χρήματα και ανάπτυξη στον τόπο...»

Όπως δημοσιέυει και το lamiareport.gr ο Δήμαρχος Στυλίδας υποστήριξε ότι πρέπει να γίνει η επένδυση παρά τις αντιδράσεις της δημοτικής αρχής Σκύρου και ότι ο ίδιος παρακαλάει την εταιρεία αμέσως μετά να έρθει και στη Στυλίδα τονίζοντας ότι οι επενδύσεις αυτές είναι τόσο μεγάλες, που βοηθούν όχι μόνο τους Δήμους αλλά και όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ