Βεντέτα οπαδών στον Πύργο - Έκαψαν ένα σπίτι και ένα αυτοκίνητο - iefimerida.gr

Βεντέτα οπαδών στον Πύργο - Έκαψαν ένα σπίτι και ένα αυτοκίνητο

χούλιγκαν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απανωτά είναι τα κρούσματα βίας μεταξύ χούλιγκαν στον Πύργο. Μέσα σε δυο 24ωρα τα δυο «στρατόπεδα» που έχουν ανοίξει βεντέτα συνεπλάκησαν στο κέντρο της πόλης προκαλώντας δυο εμπρησμούς καταστρέφοντας ένα σπίτι και ένα αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος» τα ξημερώματα της Κυριακής, άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε αυτοκίνητο οπαδού του Ολυμπιακού στην περιοχή «Μούτελη» και το κατέστρεψαν ολοσχερώς. Δεν πέρασαν καλά καλά δυο ώρες και η Πυροσβεστική ενημερώθηκε πως είχε ξεσπάσει πυρκαγιά σε παραθεριστική κατοικία που ανήκει σε οπαδό του Παναθηναϊκού στο «Νταραβέρι» της Σπιάντζας με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοκληρωτικά. Μέσα στο καμένο σπίτι βρέθηκε ένα δοχείο που περιείχε βενζίνη κι αυτό ενισχύει τις υποψίες των πυροσβεστών ότι πρόκειται για εμπρησμό.

Μια ημέρα νωρίτερα, οι χούλιγκαν είχαν διασταυρώσει τα ξίφη τους σε κεντρική πλατεία του Πύργου, όπου ξέσπασαν συμπλοκές με ρόπαλα, πέτρες και καπνογόνα και χρειάστηκε η επέμβαση των περιοίκων για να διαλυθούν. Και όλα αυτά, μια εβδομάδα πριν από το ντέρμπι των «αιωνίων».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ