Colour Days στην Porcelana: Εκπτωση 30% & δώρο ο ΦΠΑ σε όλα τα είδη αλλά & σε όλες τις νέες συλλογές - iefimerida.gr

Colour Days στην Porcelana: Εκπτωση 30% & δώρο ο ΦΠΑ σε όλα τα είδη αλλά & σε όλες τις νέες συλλογές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία ευχάριστη έκπληξη περιμένει του επισκέπτες των καταστημάτων Porcelana, από τις 16 έως τις 26 Μαρτίου.

Στο πλαίσιο των Colour Days η Porcelana προσφέρει -30% & δώρο ο Φ.Π.Α σε όλα τα είδη αλλά & σε όλες τις νέες συλλογές.
Για αυτούς που θέλουν να ανανεώσουν το χώρο και τη διάθεσή τους η Porcelana τους προσφέρει την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα μοναδικό design σε πραγματικά μοναδικές τιμές. Ολα τα είδη προϊόντων για το πλακάκι, το μπάνιο, την κουζίνα & το έπιπλο στο Colour Days στην Porcelana

Porcelana, γιατί το σπίτι μας είναι η αφετηρία και ο προορισμός μας
Επειδή το σπίτι µας είναι η αφετηρία και ο προορισµός µας, το σηµείο αναφοράς µας, το ησυχαστήριο µας αλλά και µέρος συνάθροισης των δικών µας ανθρώπων, θέλουμε να το διαµορφώσουµε με τέτοιο τρόπο ώστε να µας εξυπηρετεί καλύτερα, να µας γεµίζει και το σηµαντικότερο, να µας εκφράζει.
Γι αυτό φροντίζει η Porcelana. Κατανοώντας έτσι την µοναδικότητα και την ιδιαιτερότητα των πελατών της, προσφέρει την πλουσιότερη γκάµα προϊόντων για όλο το σπίτι, ώστε να έχουν τη δυνατότητα να συνθέσουν τον ιδανικό τους χώρο.
Η ποιότητα, τόσο σε θέµα ανθεκτικότητας και διαχρονικότητας των υλικών, όσο και η αξιοπιστία που παρέχει η εταιρεία, αποτελεί το διαχρονικό της µέληµα. Η συνεχής ενηµέρωση για τις νέες διακοσµητικές τάσεις και ο συνδυασµός των τάσεων αυτών µε διαχρονικές και λειτουργικές λύσεις, δίνουν τη δυνατότητα στην Porcelanaνα να σχεδιάζει και να διαµορφώνει το επόµενο βήµα του design.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ