Ο Καμμένος στις ΗΠΑ με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος και την μπάντα του ναυτικού - iefimerida.gr

Ο Καμμένος στις ΗΠΑ με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος και την μπάντα του ναυτικού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Έλληνας Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος ταξίδεψε στις ΗΠΑ με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, μαζί με συνολικά… 19 μουσικούς της μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού καθώς και 10 επιπλέον άτομα.

Ο λόγος της επίσκεψής του είναι να παρευρεθεί στις εκδηλώσεις της Ομογένειας, ενόψει του εορτασμού της 25ης Μαρτίου στην Τάμπα της Φλόριντα.

Χθες κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο των πεσόντων ηρώων στο Tarpon Springs, ενώ στις εκδηλώσεις παραβρέθηκε ο βουλευτής Περιφέρειας Αττικής των ΑΝΕΛ Κώστας Κατσίκης.

Ο Καμμένος στις ΗΠΑ με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος και την μπάντα του ναυτικού  | iefimerida.gr 0
Ο Καμμένος στις ΗΠΑ με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος και την μπάντα του ναυτικού  | iefimerida.gr 1

Σήμερα Κυριακή, ο Πάνος Καμμένος θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στην ετήσια συγκέντρωση της οργάνωσης AIPAC που θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο της Ουάσιγκτον.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η προσγείωση και η φιλοξενία του πρωθυπουργικού αεροσκάφους – άρα και το κόστος τους – δεν… προσφέρθηκε από την βάση ΜacDill (κέντρο επιχειρήσεων ενόπλων δυνάμεων ΗΠΑ, Τάμπα),αλλά στο διεθνές αεροδρόμιο Τάμπας…

Ο Καμμένος στις ΗΠΑ με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος και την μπάντα του ναυτικού  | iefimerida.gr 2

Την Κυριακή, ο Πάνος Καμμένος θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στην ετήσια συγκέντρωση της οργάνωσης AIPAC που θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο της Ουάσιγκτον.

Με πληροφορίες από το GreekVoice

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ