Παγκόσμια Ημέρα Ευτυχίας σήμερα -Ζήστε χαρούμενα! - iefimerida.gr

Παγκόσμια Ημέρα Ευτυχίας σήμερα -Ζήστε χαρούμενα!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H 20ή Μαρτίου είναι αφιερωμένη στην ευτυχία όλων των κατοίκων του πλανήτη από το 2013, όταν την επέβαλε ο ΟΗΕ.


Για το έτος 2016 ο ΟΗΕ αφιερώνει την ημέρα στα πρόσωπα της ταινίας και του παιχνιδιού 'Angry Birds' ώστε να ευαισθητοποιήσει, επίσης, για τον αγώνα εναντίον της κλιματικής αλλαγής και για ένα ευτυχισμένο μέλλον.
Από το 2013 ο ΟΗΕ καλεί κάθε 20 Μαρτίου τα κράτη μέλη και τους πολίτες τους να γιορτάσουν την Παγκόσμια Ημέρα Ευτυχίας με εκδηλώσεις και δράσεις ευαισθητοποίησης.

Παγκόσμια Ημέρα Ευτυχίας σήμερα -Ζήστε χαρούμενα!  | iefimerida.gr 0


Η πρωτοβουλία οφείλεται στον γραμματέα Μπαν Κι-Μουν ο οποίος θέλει να δώσει το παράδειγμα ενός νέου οικονομικού μοντέλου που αναγνωρίζει την ισότητα ανάμεσα στους τρεις πυλώνες της ανάπτυξης: την κοινωνική αρμονία, την οικονομική και την περιβαλλοντική.
Φέτος, η μασκώτ της Παγκόσμιας Ημέρας είναι οι 'Angry Birds', τα πολύχρωμα πουλιά της ταινίας και του παιχνιδιού με το ίδιο όνομα. Ο καθένας από μας καλείται να κάνει ευτυχισμένα αυτά τα πουλιά και να μοιράζεται τις σκέψεις του με το hashtag #AngryBirdsHappyPlanet.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παγκόσμια Ημέρα Ευτυχίας 20 μαρτίου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ