Ανατροπή: Δεν έγινε απόπειρα βιασμού 7χρονης στην Ειδομένη -Τι ισχυρίζεται ο πατέρας [εικόνες] - iefimerida.gr

Ανατροπή: Δεν έγινε απόπειρα βιασμού 7χρονης στην Ειδομένη -Τι ισχυρίζεται ο πατέρας [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παραπληροφόρηση ισχυρίζεται πως είναι ο πατέρας του 7χρονου κοριτσιού από τη Συρία τα δημοσιεύματα, σε ελληνικά και διεθνή ΜΜΕ, που έκαναν λόγο για απόπειρα βιασμού της κόρης του από Πακιστανό στον καταυλισμό της Ειδομένης.

Ο Αχμεντ Μουράτ, πατέρας του παιδιού, διέψευσε τα δημοσιεύματα υποστηρίζοντας πως «δεν έγινε τίποτα».

«Η μικρή πήγε στην τουαλέτα, ένας άνδρας προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα και τότε του επιτέθηκαν δυο φίλοι μας» διευκρίνισε, επαναλαμβάνοντας ότι «όλα είναι ψέματα».

Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικές αρχές από την πρώτη στιγμή δήλωσαν ότι δεν υπήρξε καταγγελία από τους γονείς του παιδιού για το περιστατικό.

Πριν λίγες ημέρες, η Daily Mail δημοσίευσε φωτογραφίες προσφύγων που λίντσαραν και τραβούσαν έναν άνδρα με μπεζ μπλούζα και παντελόνι παραλλαγής, κατηγορώντας τον πως αποπειράθηκε να βιάσει το μικρό κοριτσάκι.

Οπως ανέφερε το δημοσίευμα, τον χτύπησαν και ένας άντρας προσπάθησε να τον χτυπήσει με τη ζώνη του στο κεφάλι.

Μπορεί ο πατέρας να τονίζει πως δεν υπάρχει θέμα βιασμού της κόρης του, ωστόσο, η Daily Mail φιλοξενεί σε αποκλειστικό της δημοσίευμα, δύο πρόσφυγες, που ισχυρίζονται πως έσωσαν το κοριτσάκι από τα χέρια του παιδόφιλου άνδρα.

«Ο άνδρας την πήγε πίσω από τις τουαλέτες και το κορίτσι άρχισε να ουρλιάζει», λέει ο Μπασάρ Αλ Αλί στη βρετανική ιστοσελίδα και συμπληρώνει: «Ετρεξα και τον είδα να προσπαθεί να της βγάλει την μπλούζα και τα παπούτσια. Τον άρπαξα και άρχισα να τον χτυπάω».

Από την πλευρά του ο δεύτερος, φερόμενο ήρωας της Ειδομένης, Dldar Sedo, αναφέρει πως «όλοι ακούσαμε τις κραυγές. Κάποιοι ήθελαν να τον σκοτώσουν, αλλά τους είπα πως δεν είναι η δουλειά μας. Είμαστε σε μια πολιτισμένη χώρα, με τις αρχές να κάνουν ότι χρειάζεται».

Ανατροπή: Δεν έγινε απόπειρα βιασμού 7χρονης στην Ειδομένη -Τι ισχυρίζεται ο πατέρας [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ανατροπή: Δεν έγινε απόπειρα βιασμού 7χρονης στην Ειδομένη -Τι ισχυρίζεται ο πατέρας [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ