Κομισιόν για τις διαπραγματεύσεις: Πρόοδος στον φόρο εισοδήματος και σε σημεία του ασφαλιστικού - iefimerida.gr

Κομισιόν για τις διαπραγματεύσεις: Πρόοδος στον φόρο εισοδήματος και σε σημεία του ασφαλιστικού

(EUROKINISSI/ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την επίτευξη σημαντικής προόδου στη μεταρρύθμιση του φορολογικού και κάποια σημεία του σχεδίου γα το συνταξιοδοτικό αναγνώρισε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, σχετικά με τις διαπραγματεύσεις για την πρώτη αξιολόγηση.

Ο «γύρος» των συνομιλιών ολοκληρώθηκε με το πρωινό σύντομο τετ α τετ του κουαρτέτου με τον Γιώργου Κατρούγκαλο και τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, ενώ οι εκπρόσωποι των δανειστών αναχωρούν σήμερα και θα επιστρέψουν στις 2 Απριλίου.

«Η αποστολή υπήρξε παραγωγική. Εχει σημειωθεί σημαντική πρόοδος ως προς τη μεταρρύθμιση του φόρου εισοδήματος. Επιπλέον πρόοδος σημειώθηκε και σχετικά με βασικές πτυχές της μεταρρύθμισης του συνταξιοδοτικού», ανέφερε εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, λίγο πριν από την αναχώρηση του κουαρτέτου.

«Οι εργασίες είναι σε εξέλιξη και θα συνεχιστούν και κατά τη διάρκεια των διακοπών του Καθολικού Πάσχα. Οι επικεφαλής των θεσμών θα επιστρέψουν στην Αθήνα στις 2 Απριλίου για επανάληψη των συνομιλιών με σκοπό την ολοκλήρωσή τους το συντομότερο δυνατόν», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ