Νέο επεισόδιο στον πόλεμο ΔΟΛ-κυβέρνησης: «Στήνουν βρώμικο '16» στο εξώφυλλο - iefimerida.gr

Νέο επεισόδιο στον πόλεμο ΔΟΛ-κυβέρνησης: «Στήνουν βρώμικο '16» στο εξώφυλλο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρεις μέρες πριν από την προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή για τη διαπλοκή, την οποία ζήτησε ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, συνεχίζεται ο "πόλεμος" που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην κυβέρνηση και τον εκδότη του ΔΟΛ, Σταύρο Ψυχάρη.


«Στήνουν βρώμικο ‘16» είναι ο τίτλος του πρωτοσέλιδου της εφημερίδας το Σάββατο (19.03.2016), με την επίθεση να γίνεται στην "κυβερνώσα ομάδα του Μαξίμου", όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο υπέρτιτλος, μια φράση που θεωρείται ευθεία αιχμή για τον ίδιο τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Το πρωτοσέλιδο κάνει λόγο για «πλήρη αδυναμία» των κυβερνώντων σε όλα τα επίπεδα και κατηγορείται η κυβέρνηση πως «ακυρώνει την Ελλάδα ως κράτος» με τη διαχείριση του προσφυγικού αλλά και πως προωθεί «όρους υποτέλειας στην ενημέρωση» και φτιάχνει «κλίμα ποινικοποίησης της δημόσιας ζωής». Σε κανένα σημείο δεν υπάρχει αναφορά ονομαστικά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Γράφει η εφημερίδα: «Με λάσπη στον ανεμιστήρα προσπαθεί να ξεπεράσει η κυβερνώσα ομάδα του Μαξίμου τις αυξανόμενες δυσκολίες στο εξωτερικό και το εσωτερικό».

Νέο επεισόδιο στον πόλεμο ΔΟΛ-κυβέρνησης: «Στήνουν βρώμικο '16» στο εξώφυλλο | iefimerida.gr 0

Κάτω από τον τίτλο για το «βρώμικο ‘16», αναφέρεται: «Σε μονοπάτι κατηφορικό και επικίνδυνο έχει βρεθεί η χώρα. Είναι γιατί οι κυβερνώντες δείχνουν πλήρη αδυναμία σε όλα τα επίπεδα. Η διαχείριση του Προσφυγικού ακυρώνει την Ελλάδα ως κράτος και μικραίνει την υπόστασή της τόσο στην Ευρώπη όσο και στην περιοχή μας. Η διαπραγμάτευση με την τρόικα οδηγεί στην απόλυτη φτωχοποίηση εργαζομένων αλλά και συνταξιούχων. Και η θετική προοπτική δεν διαφαίνεται.

Έναντι όλων αυτών, οι κυβερνώντες προωθούν όρους υποτέλειας στην ενημέρωση και φτιάχνουν κλίμα ποινικοποίησης της δημόσιας ζωής. Θέλουν επίσης η πολιτική να γίνεται μέσα σε βούρκο ούτως ώστε η συμπολίτευση να μην ξεχωρίζει από την αντιπολίτευση στα μάτια της κοινής γνώμης. Είναι το βρώμικο ’16 – έτος σκοτεινό και δίσεκτο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΟΛ κυβέρνηση ΠΟΛΕΜΟΣ βρώμικο 16
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ