Νέοι υπαρχηγοί στο Λιμενικό Σώμα - Ολα τα ονόματα - iefimerida.gr

Νέοι υπαρχηγοί στο Λιμενικό Σώμα - Ολα τα ονόματα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O υποναύαρχος Κλιάρης Θεόδωρος που αναμένεται να προαχθεί στο βαθμό του αντιναυάρχου, επελέγη από το Ανώτατο Συμβούλιο Κρίσεων Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής για τη θέση του Α΄ Υπαρχηγού του σώματος.

Στη θέση του Β΄ Υπαρχηγού τοποθετεί ο υποναύαρχος κ. Γεώργιος Μπαρκάτσας που έως τώρα ήταν Διευθυντής Κλάδου Ναυτιλιακής Πολιτικής. Ο κ.Μπαρκάτσας αναμένεται να προαχθεί στο βαθμό του αντιναυάρχου.

Για την πλήρωση των κενών οργανικών θέσεων των Υποναυάρχων Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής επελέγησαν οι Αρχιπλοίαρχοι Βιδάλης Αντώνιος, Παρασκευάς Παναγιώτης, Ζαφειρίου Χρήστος, Ντούνης Αθανάσιος, Σεφεριάδης Γεώργιος και Μοίρας Παναγιώτης.

Αίσθηση προκαλεί η αποστρατεία του Υποναυάρχου Ιωάννη Καραγεωργόπουλου ο οποίος ήταν ο «σύνδεσμος» του Λ.Σ στον Frontex ενώ ήταν αρμόδιος ουσιαστικά για την διαχείριση του προσφυγικού ένα θέμα το οποίο γνώριζε πάρα πολύ καλά, όπως σημειώνει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ λιμενικό σώμα νέοι υπαρχηγοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ