Κλήρωση Champions League: Ο Μήτρογλου κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου - iefimerida.gr

Κλήρωση Champions League: Ο Μήτρογλου κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ισπανικό «εμφύλιο» έβγαλε η κληρωτίδα στην προημιτελική φάση του Champions League αφού η Μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει την Ατλέτικο Μαδρίτης ενώ ο Κώστας Μήτρογλου με την Μπενφίκα θα βρει απέναντί του την Μπάγερν Μονάχου.

Χαμόγελα έκρυβε η κλήρωση για τη Ρεάλ Μαδρίτης αφού η κλήρωση την έφερε απέναντι στον θεωρητικά πιο αδύναμο αντίπαλο στην προημιτελική φάση. Οι Μαδριλένοι θα αντιμετωπίσουν την Βόλφσμπουργκ ενώ η Μπάγερν θα κοντραριστεί με την Μπενφίκα των Κώστα Μήτρογλου και Ανδρέα Σάμαρη.

Το σπουδαίο ματς θα διεξαχθεί εντός ισπανικών συνόρων. Η Μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει την Ατλέτικο Μαδρίτης, με το δεύτερο ματς να διεξάγεται στο «Βιθέντε Καλντερόν» ενώ η Παρί Σεν Ζερμέν του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς θα τεθεί ξανά αντιμέτωπη με αγγλικό σύλλογο αφού καλείται να αποκλείσει την Μάντσεστερ Σίτι.

Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στις 5 και 6 Απριλίου με τους επαναληπτικούς μια εβδομάδα αργότερα

Αναλυτικά τα ζευγάρια

Βόλφσμπουργκ – Ρεάλ Μαδρίτης
Μπάγερν Μονάχου – Μπενφίκα
Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο Μαδρίτης
Παρί Σεν Ζερμέν - Μάντσεστερ Σίτι

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Champions League κλήρωση προημιτελικά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ