Γιατί ο Ολυμπιακός υποστηρίζει την Ντόρτμουντ – Το σενάριο που τον στέλνει στους ομίλους - iefimerida.gr

Γιατί ο Ολυμπιακός υποστηρίζει την Ντόρτμουντ – Το σενάριο που τον στέλνει στους ομίλους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ελλάδα μετά τις τελευταίες τραγικές χρονιές των συλλόγων της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έχει χάσει τα προνόμια που της προσέφερε η 12η θέση στην κατάταξη της UEFA. Αυτό πλέον οδηγεί σε «παραγγελιές» προκειμένου οι ελληνικές ομάδες να αποφύγουν την περιπέτεια των προκριματικών.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε ένα ακόμη πρωτάθλημα στην Ελλάδα και θα είναι η μία από τις δύο ομάδες που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στο Champions League. Εχει χάσει την απευθείας είσοδο στους ομίλους ως πρωταθλητής, όχι όμως και τις ελπίδες του να συμβεί αυτό.

Για να βρεθεί απευθείας στους ομίλους τότε θα πρέπει την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση να μην την κατακτήσει η Μάντσεστερ Σίτι, εκτός κι αν οι «πολίτες» καταφέρουν να πιάσουν την 3αδα στην Premier League. Και την Βόλφσμπουργκ δεν θέλουν οι «ερυθρόλευκοι», ωστόσο οι Γερμανοί είναι το μεγάλο αουτσάιντερ, οπότε δεν έχουν λόγο να φοβούνται τόσο πολύ τους Γερμανούς. Ομως δεν αρκεί μόνο αυτό.

Παράλληλα οι πρωταθλητές Ελλάδος πρέπει να δουν στο φινάλε της σεζόν την Μπορούσια Ντόρτμουντ να παίρνει το Europa League ή την Σαχτάρ, αρκεί οι Ουκρανοί να προσπεράσουν στο πρωτάθλημά τους τη Ντιναμό και να κατακτήσουν τον τίτλο, παίρνοντας το εισιτήριο για το Champions League της επόμενης περιόδου. Διαφορετικά ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει την πορεία του από τον τρίτο προκριματικό των πρωταθλητών.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός ευρώπη όμιλοι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ