Οι τρεις εκδοχές που εξετάζει ο Τσίπρας για να κλείσει το θέμα Μουζάλα - iefimerida.gr

Οι τρεις εκδοχές που εξετάζει ο Τσίπρας για να κλείσει το θέμα Μουζάλα

Ο… θόρυβος για την «υπόθεση Μουζάλα» έχει εμφανώς κοπάσει και από το Μέγαρο Μαξίμου κάνουν λόγο για «ομαλοποίηση της κατάστασης».

Στο ερώτημα δε, τι τελικά θα γίνει και αν θα δούμε αντικατάστασή του, κυβερνητικές πηγές απαντούν με νόημα πως «ο χρόνος για πολλά πράγματα είναι γιατρειά».

Υπενθυμίζεται, ότι οι δύο κυβερνητικοί εταίροι, αποφάσισαν να ανανεώσουν το ραντεβού τους για τις επόμενες μέρες και αφού οι κ. Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος επιστρέψουν στην Αθήνα.

Οι τρεις εκδοχές
Με βάση αυτά τα δεδομένα επομένως, οι εκδοχές που προκρίνονται είναι οι εξής:

Εκδοχή πρώτη: Το θέμα να λήξει με «κάποιου είδους διευθέτηση», η οποία, όπως εξηγούν στο iefimerida.gr συνεργάτες του πρωθυπουργού, «να μην συνδέεται με την αποπομπή Μουζάλα».

Εκδοχή δεύτερη: Ο κ. Τσίπρας να υποχωρήσει στο… όνομα της κυβερνητικής σταθερότητας και να ζητήσει την παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού μεταναστευτικής πολιτικής. Κυβερνητικά στελέχη, ωστόσο, σχολιάζοντας ένα τέτοιο σενάριο εμφανίζονται κατηγορηματικοί, δηλώνοντας ότι «αν ο Τσίπρας το κάνει αυτό, θα είναι λάθος».

Εκδοχή Τρίτη: Ο κ. Καμμένος να επιμείνει στην απομάκρυνση του αναπληρωτή υπουργού μεταναστευτικής πολιτικής, πράγμα που «μπορεί να ενεργοποιήσει ευρύτερες εξελίξεις».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ