Δωρεάν εξετάσεις με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών - iefimerida.gr

Δωρεάν εξετάσεις με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δωρεάν εξετάσεις για την πρόληψη της Υπνικής Άπνοιας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου, προσφέρει το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών την Παρασκευή 18 Μαρτίου.

Συγκεκριμένα, η προσφορά προληπτικού ελέγχου περιλαμβάνει δωρεάν πνευμονολογική και ΩΡΛ κλινική εκτίμηση για Υπνική Άπνοια. Η προσφορά ισχύει για όσους επικοινωνήσουν από την Παρασκευή 18 Μαρτίου, από τις 11:00 έως τις 14:00 και προγραμματίσουν το ραντεβού τους στα τηλέφωνα 210 6157252 – 253. Οι προσφορές εξετάσεων προληπτικού ελέγχου εντάσσονται στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, μέσα από το οποίο αναδεικνύει τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης, παραμένοντας πιστός στη δέσμευσή του να παρέχει διαρκώς κορυφαίες υπηρεσίες υγείας, σε προσιτές τιμές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ