Η αμερικάνικη Vogue σχολιάζει το ντύσιμο της Αντζελίνα Τζολί στο Μαξίμου [εικόνες] - iefimerida.gr

Η αμερικάνικη Vogue σχολιάζει το ντύσιμο της Αντζελίνα Τζολί στο Μαξίμου [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι συντάκτες της αμερικάνικης Vogue παρακολούθησαν την συνάντηση του Τσίπρα με την Αντζελίνα Τζολί και δεν μπορούσαν να αφήσουν ασχολίαστη την εμφάνισή της.

Η αμερικάνικη Vogue σχολιάζει το ντύσιμο της Αντζελίνα Τζολί στο Μαξίμου [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Μπορεί η επίσκεψη της να έγινε παγκόσμιο θέμα, μιας και η Τζολί εκτός από χολιγουντιανή σταρ είναι και ειδική απεσταλμένη της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, αλλά κανείς δεν σχολίασε τις στιλιστικές της προτιμήσεις... μέχρι να το κάνει ο ειδικός, δηλαδή η Vogue.Η Αντζελίνα Τζολί μπορεί πλέον να μην ακολουθεί τις τελευταίες τάσεις της μόδας, αλλά να έχει το δικό της στιλ, το οποίο παραμένει chic. Η ίδια πλέον σπάνια αποχωρίζεται το μαύρο χρώμα στα ρούχα της, με τα total black looks να έρχονται το ένα μετά το άλλο.

Η αμερικάνικη Vogue σχολιάζει το ντύσιμο της Αντζελίνα Τζολί στο Μαξίμου [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Η αμερικάνικη Vogue σχολιάζει το ντύσιμο της Αντζελίνα Τζολί στο Μαξίμου [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Η αμερικάνικη Vogue σχολιάζει το ντύσιμο της Αντζελίνα Τζολί στο Μαξίμου [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Η αγάπη της πανέμορφης ηθοποιού για φέτος είναι οι μπότες. Έχοντας εμφανιστεί πριν λίγες μέρες στο Λός Άντζελες με τα παιδιά της, η ίδια φορούσε κατάμαυρες μπότες πάνω από το γόνατο, ενώ στη συνάντηση με τον κύριο Τσίπρα την Τετάρτη,η Τζολί προτίμησε ένα ζευγάρι μαύρες mid-calf μπότες.Αγαπώντας τα μποτάκια Chimmy Choo με το κόψιμο στον αστράγαλο και τις λουστρινέ μπαλαρίνες (loafers), η σταρ δίνει μεγάλη σημασία στα παπούτσια και την τσάντα. Τις περισσότερες φορές φωτογραφίζεται να κρατάει τσάντα Luis Vuitton, ενώ σπάνια επιλέγει παπούτσια με ψηλό τακούνι.Πάντως η Vogue προέτρεψε τις γυναίκες να φορέσουν ακόμη και τώρα τις μπότες τους, όπως κάνει και η Αντζελίνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζολί Vogue στιλ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ