Νίκη Βακάλη: Ερωτεύτηκα Σύρο μετανάστη, ήταν πολύ όμορφα [βίντεο] - iefimerida.gr

Νίκη Βακάλη: Ερωτεύτηκα Σύρο μετανάστη, ήταν πολύ όμορφα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου φιλοξενήθηκε η Νίκη Βακάλη, η πρωταγωνίστρια της νέας ταινίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Ένας άλλος κόσμος».

Η ηθοποιός μίλησε με τον παρουσιαστή για την ταινία και ο Κωστόπουλος τη ρώτησε αν θα μπορούσε να ερωτευτεί έναν Σύρο μετανάστη.

«Ερωτεύτηκα Σύρο μετανάστη. Ναι, σοβαρά. Δεθήκαμε πολύ εκείνες τις ημέρες, ήταν πολύ όμορφα», είπε η Νίκη Βακάλη, ενώ σε ερώτηση του Πέτρου Κωστόπουλου για το αν του εκδήλωσε το ενδιαφέρον της, δεν απάντησε.

Στην ταινία, ο κινηματογραφικός φακός του Χριστόφορου Παπακαλιάτη εστιάζει σε τρεις Έλληνες, που ανήκουν σε διαφορετικές γενιές και ερωτεύονται ξένους πολίτες.

Μία 18χρονη Ελληνίδα (Νίκη Βακάλη) ερωτεύεται έναν Σύρο χριστιανό πρόσφυγα (Tawfeek Barhom).

Νίκη Βακάλη: Ερωτεύτηκα Σύρο μετανάστη, ήταν πολύ όμορφα [βίντεο] | iefimerida.gr 0
Νίκη Βακάλη: Ερωτεύτηκα Σύρο μετανάστη, ήταν πολύ όμορφα [βίντεο] | iefimerida.gr 1
Νίκη Βακάλη: Ερωτεύτηκα Σύρο μετανάστη, ήταν πολύ όμορφα [βίντεο] | iefimerida.gr 2

Ο Γιώργος (ο ήρωας που ενσαρκώνει ο ίδιος) μία Σουηδέζα (Andrea Osvart). Η ηρωίδα που υποδύεται η Μαρία Καβογιάννη, έναν Γερμανό, ρόλο που στην ταινία κρατά ο J.K. Simmons, ο οποίος βραβεύτηκε με Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου, αλλά και Χρυσή Σφαίρα, για την ταινία «Whiplash». Οι ήρωες καλούνται να ξεπεράσουν τις διαφορές που τους χωρίζουν και το εμπόδιο που λέγεται πραγματικότητα.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ