Ο Βενγκέρ χαρακτήρισε «τέχνη» την Μπαρτσελόνα - «Ο,τι καλύτερο έχω δει» [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Βενγκέρ χαρακτήρισε «τέχνη» την Μπαρτσελόνα - «Ο,τι καλύτερο έχω δει» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αρσέν Βενγκέρ με λίγα λόγια μετά το τέλος του αγώνα με την Μπαρτσελόνα, υποκλίθηκε στην μαγική τριάδα της ισπανικής ομάδας, χαρακτηρίζοντας «τέχνη» όσα κάνουν στον αγωνιστικό χώρο οι Μέσι, Σουάρες και Νεϊμάρ.

Η Αρσεναλ αποτέλεσε ένα ακόμη «θύμα» της Μπαρτσελόνα και μοιραία αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Champions League. Ο Αρσέν Βενγκέρ δεν θα μπορούσε να μην παραδεχθεί την ανωτερότητα των Καταλανών αλλά το έκανε με έναν ιδιαίτερο τρόπο, αφού οι δηλώσεις του αποτυπώνουν ίσως στον απόλυτο βαθμό τις δυνατότητες της ομάδας του Λουίς Ενρίκε.

«Αγωνιστήκαμε κόντρα σε μια ομάδα, η οποία έχει τους καλύτερους επιθετικούς που έχω δει ποτέ. Οι τρεις μαζί αποτελούν κάτι το εξαιρετικό. Από το τίποτα δημιουργούν ευκαιρία, ειδικά ο Μέσι. Δεν έχασε ούτε μια πρώτη επαφή με την μπάλα, ανεξάρτητα από το που και πως ερχόταν στα πόδια του. Στο άθλημά μας, πρέπει να θαυμάζουμε την τέχνη και έχουν τρεις ποδοσφαιριστές που μπορούν να μετατρέψουν την κανονική ζωή σε τέχνη. Το σέβομαι και πιστεύω ότι αποτελεί ευχαρίστηση. Για μένα είναι πάντως επίπονο...», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βενγκέρ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αρσέν Βενγκέρ Μπαρτσελόνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ