Αυτή είναι η 8άδα του Champions League – Την Παρασκευή η κλήρωση - iefimerida.gr

Αυτή είναι η 8άδα του Champions League – Την Παρασκευή η κλήρωση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συμπληρώθηκε το παζλ των προημιτελικών αγώνων του Champions League μετά και από τις προκρίσεις των Μπάγερν Μονάχου και Μπαρτσελόνα εις βάρος των Γιουβέντους και Άρσεναλ αντίστοιχα.

Στην τελική ευθεία μπαίνει το Champions League με την κλήρωση της Παρασκευής να αναδεικνύει τα τέσσερα ζευγάρια, τα οποία θα μονομαχήσουν για μια θέση στα ημιτελικά.

Η Ισπανία για μια ακόμη χρονιά θα έχει τρεις εκπροσώπους αφού Μπαρτσελόνα, Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης πήραν το εισιτήριο για τους «8». Με έναν εκπρόσωπο θα βρεθεί στην κλήρωση η Αγγλία αφού μόνο η Μάντσεστερ Σίτι πήρε την πρόκριση ενώ μαζί με την Μπάγερν, η Βόλφσμπουργκ είνα η άλλη εκπρόσωπος των Γερμανών.

Στην κλήρωση της Παρασκευής, πρέπει να σημειωθεί πως δεν υπάρχει κανείς περιορισμός στον σχηματισμό των ζευγαριών, κάτι που σημαίνει πως δεν πρέπει να αποκλειστεί και κάποιος «εμφύλιος».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Champions League κλήρωση ζευγάρια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ