Νέο ραντεβού Τσίπρα-Τζολί: Θα συναντηθούν στην Ελβετία σε εκδήλωση του ΟΗΕ - iefimerida.gr

Νέο ραντεβού Τσίπρα-Τζολί: Θα συναντηθούν στην Ελβετία σε εκδήλωση του ΟΗΕ

Φωτογραφία: INTIMENEWS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε λίγες εβδομάδες αναμένεται να συναντηθούν ξανά ο Αλέξης Τσίπρας και η Αντζελίνα Τζολί.

Κερδίζοντας τους πάντες στο Μαξίμου, όχι μόνο με την εμφάνισή της αλλά και την πολιτική οπτική που έχει για το προσφυγικό, η ηθοποιός και πρέσβειρα καλής θέλησης του ΟΗΕ συζήτησε την ιδέα να συμμετάσχει σε μια εκστρατεία ενημέρωσης για την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για τουρισμό στα ελληνικά νησιά με στόχο την ενίσχυση των προσφύγων που βρίσκονται σε αυτά.

Η ίδια αναγνωρίζει το υπέρμετρο βάρος που σηκώνει η Ελλάδα αλλά και τις ευθύνες που αναλογούν στις χώρες της Δύσης για την κατάσταση στη Συρία που εξωθεί κύματα Σύριων πολιτών προς την Τουρκία την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Στο τέλος του μηνά η ίδια και ο Αλεξης Τσίρας θα βρεθούν στη Γενεύη σε εκδήλωση του ΟΗΕ και πιθανότατα θα συζητήσουν ξανά για τη διαφημιστική καμπάνια στην οποία αναφέρθηκαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ