Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για τον 5χρονο στην Αλεξανδρούπολη- Από το ξύλο κατάπιε μέχρι και δόντι - iefimerida.gr

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για τον 5χρονο στην Αλεξανδρούπολη- Από το ξύλο κατάπιε μέχρι και δόντι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακόμη και δόντι φαίνεται να κατάπιε το 5χρονο αγοράκι στην Αλεξανδρούπολη από το ανελέητο ξύλο που έδινε ο εραστής της μητέρας του σε αυτόν και τον 3χρονο αδελφό του.

Τις τελευταίες μέρες το 5χρονο αγοράκι νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο με εκχυμώσεις και αιματώματα σε όλο το το σώμα.

Το δελτίο Τύπου που εξέδωσε το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης για την κατάσταση της υγείας του πεντάχρονου αγοριού σοκάρει: Το παιδάκι από το ανελέητο ξύλο που του έδινε ο άντρας, κατάπιε ένα δόντι του, το οποίο «στάθηκε» στον πνεύμονα!

Για το λόγο αυτό όπως ενημέρωσαν το απόγευμα της Τετάρτης οι γιατροί, ο μικρός επρόκειτο να υποβληθεί σε μία ακόμα χειρουργική επέμβαση, ενώ η κατάστασή του χαρακτηρίζεται «σοβαρή».

Το ίδιο δελτίο τύπου αναφέρει ακόμα πως το παιδί φέρει εκχυμώσεις και αιματώματα σε όλο του το σώμα: Στο τριχωτό της κεφαλής, το πρόσωπο, τον κορμό, τους γλουτούς και τα άκρα, ενώ είναι άγνωστη η εξέλιξη της κρανιοεγκεφαλικής κάκωσης.

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για τον 5χρονο στην Αλεξανδρούπολη- Από το ξύλο κατάπιε μέχρι και δόντι | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 5χρονο Ιπποκράτειο ξυλοδαρμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ