Η Media Strom στη Volcanica 2016! - iefimerida.gr

Η Media Strom στη Volcanica 2016!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ιδιαίτερη χαρά σας πληροφορούμε σχετικά με την συμμετοχή της εταιρείας μας στην Έκθεση Επαγγελματιών Σαντορίνης Volcanica, που θα γίνει στο κλειστό Γυμναστήριο Σαντορίνης στις 23,24 και 25 Μαρτίου.

Η Αθηναϊκή Στρωματοποϊία Α.Β.Ε.Ε., με το διακριτικό τίτλο Media Strom είναι μία αμιγώς Ελληνική Εταιρεία που δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στην Ελληνική αγορά και στο εξωτερικό εδώ και 49 χρόνια.

Επί σειρά ετών δραστηριοποιούμαστε στον ξενοδοχειακό τομέα δημιουργώντας συνεχώς νέα προϊόντα και λύσεις στην αντίστοιχη αγορά. Έτσι φέτος, επισκεπτόμενοι το περίπτερό μας Β3 Γ3 στην έκθεση, οι επαγγελματίες του κλάδου θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν νέες ολοκληρωμένες λύσεις ύπνου καθώς και νέα προϊόντα που δημιουργήσαμε αυτή την περίοδο όπως:

υποστρώματα/βάσεις, στρώματα νέας γενιάς, καλύμματα υγιεινής, συλλογή μαξιλαριών ύπνου, παπλώματα, ανωστρώματα, επιτοίχια κεφαλάρια και κεφαλάρια ντυμένων κρεβατιών.

Σας προσκαλούμε λοιπόν να μας γνωρίσετε από κοντά στο περίπτερό μας και να δείτε μια από τις πιο πλούσιες συλλογές προϊόντων στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές. Εστιάζοντας στις ανάγκες των ξενοδόχων δημιουργήσαμε Ειδικά Πακέτα Προσφορών για να τους καλύψουμε πλήρως.

Σας περιμένουμε όλους στη Σαντορίνη!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ media strom Volcanica
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ