Συνάντηση Φέσσα- Σόιμπλε: Επενδύσεις και επιχειρηματικό κλίμα στο επίκεντρο - iefimerida.gr

Συνάντηση Φέσσα- Σόιμπλε: Επενδύσεις και επιχειρηματικό κλίμα στο επίκεντρο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ελληνικές επιχειρήσεις, οι προοπτικές της ελληνικής οικονομίας και το θέμα των επενδύσεων απασχόλησαν τη συναντήση που είχε ο πρόεδρος του ΣΕΒ, Θ. Φέσσας με τον γερμανό υπουργό Οικονομικών, Β. Σόιμπλε.

Όπως έγινε γνωστό από τον Σύνδεσμο, η συνάντηση είχε προγραμματισθεί από καιρό και εντάσσεται σε σειρά επαφών που πραγματοποιεί ο ΣΕΒ με θεσμικούς παράγοντες ευρωπαϊκών χωρών και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή με στόχο μεταξύ άλλων την προσέλκυση επενδύσεων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΣΕΒ, συναντήσεις εργασίας στο Βερολίνο είχαν τη Δευτέρα, (14/3/2016), ο Πρόεδρος και ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του ΣΕΒ, κ.κ. Θεόδωρος Φέσσας και Κωνσταντίνος Μπίτσιος, με τον Υπουργό Οικονομικών, Dr. Wolfgang Schauble, καθώς και με Κυβερνητικούς αξιωματούχους της Καγκελαρίας και του Υπουργείου Οικονομίας της Γερμανίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΣΕΒ στις συναντήσεις:

  • παρουσιάσθηκαν οι εκτιμήσεις των Ελληνικών επιχειρήσεων για τις προοπτικές της Ελληνικής οικονομίας, μόλις αποκατασταθεί το κλίμα σταθερότητας και εμπιστοσύνης,
  • συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ελληνικές επιχειρήσεις, και
  • τονίσθηκε ότι η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας είναι άμεσα συνδεδεμένη με την προσέλκυση επενδύσεων και την υλοποίηση διαρθρωτικών αλλαγών και μεταρρυθμίσεων, για ένα πιο ανταγωνιστικό επιχειρηματικό περιβάλλον στη χώρα μας.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕΒ Φεσσας Σόιμπλε
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ