Τι απάντησε ο Γιώργος Κύρτσος στον Πίτερ Σπίγκελ που υπερασπίστηκε τον Μουζάλα [εικόνες] - iefimerida.gr

Τι απάντησε ο Γιώργος Κύρτσος στον Πίτερ Σπίγκελ που υπερασπίστηκε τον Μουζάλα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παίρνει διαστάσεις το θέμα που προέκυψε με την ονομασία των Σκοπίων, λόγω των δηλώσεων Μουζάλα. Η διένεξη πήρε και διεθνείς διαστάσεις, αφού ο διάσημος δημοσιογράφος των Financial Times και γνώστης της ελληνικής πολιτικής σκηνής Πίτερ Σπίγκελ πήρε θέση υπέρ του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Ο Σπίγκελ υπερασπίστηκε τον Μουζάλα και επιτέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη, κάνοντας λόγο για «το πρώτο στραβοπάτημα», επειδή ο πρόεδρος της ΝΔ ζήτησε την παραίτηση του υπουργού.

«Ενας από τους πιο αξιοσέβαστους διεθνώς υπουργούς της Ελλάδας, θα αναγκαστεί να παραιτηθεί επειδή άρθρωσε την λέξη «Μακεδονία»; έγραψε ο Πίτερ Σπίγκελ στο Τwitter.

«Δεν νομίζω ότι είναι δίκαιο. Ο Μουζάλας διακρίθηκε για την δουλειά του στην περίθαλψη προσφύγων πριν μπει στην κυβέρνηση» έγραψε ο Σπίγκελ.
Για να προσθέσει: «Η φήμη του Μουζάλα είχε καθιερωθεί πριν το κυβερνητικό πόστο. Εχει μια καριέρα βοηθώντας τους πρόσφυγες ως γιατρός με διεθνείς οργανισμούς».
Επιπλέον, ο δημοσιογράφος των FT επικρίνει και την στάση του προέδρου της ΝΔ που ζητά την παραίτηση Μουζάλα: «Το πρώτο στραβοπάτημα του Κ. Μητσοτάκη;» διερωτάται ο Σπίγκελ.

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κύρτσος, μέσω τουίτερ, έστειλε το δικό του μήνυμα στον Σπίγκελ:

Κύρτσος: «Αφού συγκινήθηκες τόσο πολύ με τις δηλώσεις Μουζάλα, δεν λες στην βρετανική κυβέρνηση να πάρει κάμποσους μετανάστες στη Μεγάλη Βρετανία;»

Σπήγκελ: «Δεν είμαι Βρετανός...»

Τι απάντησε ο Γιώργος Κύρτσος στον Πίτερ Σπίγκελ που υπερασπίστηκε τον Μουζάλα [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ