Σκοπιανά ΜΜΕ: Ο Μουζάλας αποκάλεσε τη «Μακεδονία» με το όνομά της -Εθνικιστής ο Καμμένος - iefimerida.gr

Σκοπιανά ΜΜΕ: Ο Μουζάλας αποκάλεσε τη «Μακεδονία» με το όνομά της -Εθνικιστής ο Καμμένος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εθνικιστές χαρακτηρίζουν τα μέσα ενημέρωσης της ΠΓΔΜ τόσο τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ όσο και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη, και όλους όσοι ζητούν την παραίτηση Μουζάλα.

To πρακτορείο Mia της ΠΓΔΜ σε εκτενές ρεπορτάζ του αναφέρεται στο πρόβλημα που προέκυψε με τις δηλώσεις Μουζάλα και το γεγονός ότι «αποκάλεσε τη Μακεδονία με το όνομά της». Χαρακτηρίζει εθνικιστή τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο και τονίζει ότι ζήτησε από τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννη Μουζάλα να παραιτηθεί. «Οι Έλληνες εθνικιστές θεωρούν επιμένουν ότι η Ελλάδα έχει το αποκλειστικό δικαίωμα να χρησιμοποιεί το όνομα «Μακεδονία», προσθέτει.

Ιδιαίτερη μνεία γίνεται στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Ειδικότερα στο δημοσίευμα του σκοπιανού πρακτορείου υπογραμμίζεται: «Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε επίσης την παραίτηση του Γιάννη Μουζάλα. Ο πατέρας του είναι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, πρώην πρωθυπουργός, που έχασε την πλειοψηφία στο κοινοβούλιο το 1993 από τους εθνικιστές- μέλη του κόμματός του, οι οποίοι «επαναστάτησαν», θεωρώντας ότι η πολιτική που ακολουθούσε έναντι της «Μακεδονίας», δεν ήταν σκληρή.»

Η σκοπιανή έκδοση του Independent αφού περιγράφει τις δηλώσεις του προέδρου Ιβάνοφ σχετικά με τους πρόσφυγες που έφυγαν από την Ειδομένη κάνει μια μικρή αναφορά στον Γιάννη Μουζάλα, επισημαίνοντας ότι ο εταίρος από το εθνικιστικό κόμμα που στηρίζει την κυβέρνηση, Πάνος Καμμένος, κάλεσε τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής να παραιτηθεί από τη θέση του, καθώς αποκάλεσε τη «Μακεδονία» με το όνομα της και δεν χρησιμοποίησε κάποια από τις συντομογραφίες που οι Έλληνες εθνικιστές συνηθίζουν να χρησιμοποιούν.

Σκοπιανά ΜΜΕ: Ο Μουζάλας αποκάλεσε τη «Μακεδονία» με το όνομά της -Εθνικιστής ο Καμμένος | iefimerida.gr 0

Σε ρεπορτάζ του το Kanal 5, τονίζει ότι ενώ ο Μουζάλας βρίσκεται στις Βρυξέλλες, ο Πάνος Καμμένος επιμένει να παραιτηθεί και ο πρωθυπουργός θα αποφασίσει τι θα γίνει.

Οι πρόσφυγες πλήρωσαν για να περάσουν τα σύνορα

H διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας Dnevnik αναφέρεται στα όσα συνέβησαν τη Δευτέρα το βράδυ με τους πρόσφυγες που πέρασαν από την Ειδομένη στην ΠΓΔΜ και επικαλείται μαρτυρία πρόσφυγα από το Ιράν που ήταν στην Ειδομένη ο οποίος κάνει λόγο για αντίτιμο που πλήρωσαν σε έλληνες μαφιόζους, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, για να περάσουν τα σύνορα. Ειδικότερα ο πρόσφυγας από το Ιράν λέει στην εφημερίδα ότι η Ελλάδα μας πήρε 200-300 ευρώ ανά άτομο για να περάσουν στο χωριό δίπλα στη Γευγελή.

Σκοπιανά ΜΜΕ: Ο Μουζάλας αποκάλεσε τη «Μακεδονία» με το όνομά της -Εθνικιστής ο Καμμένος | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μουζάλας σκοπιανά ΜΜΕ Καμμένος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ