Κεγκέρογλου σε άλλη «γραμμή» από τη Φώφη: Επρεπε ο Τσίπρας να έχει διώξει τον Μουζάλα - iefimerida.gr

Κεγκέρογλου σε άλλη «γραμμή» από τη Φώφη: Επρεπε ο Τσίπρας να έχει διώξει τον Μουζάλα

(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε άλλη γραμμή από την επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, για το θέμα Μουζάλα, εμφανίστηκε ο γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Κεγκέρογλου.

Ενώ η Φώφη Γεννηματά μίλησε για ολίσθημα Μουζάλα για το οποίο ζήτησε συγνώμη, μιλώντας στον Βήμα fm ο κ. Κεγκέρογλου προέκρινε την παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής. «Νομίζω ότι άμεσα θα έπρεπε να έχει δώσει τη λύση ο κ. Τσίπρας» είπε για να προσθέσει ότι ο Πρωθυπουργός θα μπορούσε να πάει στη Σύνοδο Κορυφής χωρίς τον υπουργό που χειρίστηκε το προσφυγικό και μάλιστα «να πάει με αναβαθμισμένη πολιτική τοποθέτηση, αλλάζοντας τον ίδιο τον υφυπουργό. Θα έλεγα ότι αυτό θα τον διευκόλυνε κιόλας».

Ο κ. Κεγκέρογλου υποστήριξε ακόμη πως «πρώτα απ’ όλα, ο πρωθυπουργός θα έπρεπε να έχει αφαιρέσει από τον κ. Καμμένο το δικαίωμα να τον εκβιάζει, εντός και εκτός εισαγωγικών, παραιτώντας τον κ. Μουζάλα αυτόματα. Δεν χρειαζόταν να περπατήσει καθόλου το θέμα, από χθες το βράδυ στις 9-9.30’ που ήταν γνωστό».

Κληθείς να σχολιάσει το ενδεχόμενο συνεργασίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με την κυβέρνηση, ο Β. Κεγκέρογλου απάντησε: «Δεν μπορεί να αποτελέσουμε εμείς δεκανίκι μιας κυβέρνησης που δεν έχει έρμα και πολιτική. Θα πρέπει να υπάρξει αλλαγή πολιτικής και ευρύτερη συνεννόηση».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ