Ο Θεοχάρης σε άλλη «γραμμή» από το Ποτάμι: Να παραιτηθεί ο Μουζάλας - iefimerida.gr

Ο Θεοχάρης σε άλλη «γραμμή» από το Ποτάμι: Να παραιτηθεί ο Μουζάλας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε γραμμή διαφορετική από του Ποταμιού τοποθετήθηκε ο βουλευτής του κόμματος, Χάρης Θεοχάρης για την υπόθεση που έχει προκύψει με την αναφορά του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής στην ΠΓΔΜ ως Μακεδονία.


Αν και το Ποτάμι παρείχε τη στήριξη του στον Γιάννη Μουζάλα καλώντας μάλιστα τους «εθνοκάπηλους να μαζευτούν», ο Χάρης Θεοχάρης δήλωσε στον ΑΝΤ1 ότι «ένα λάθος τέτοιου μεγέθους δε μπορεί να λυθεί, παρά μόνο με την παραίτηση του υπουργού».
Την παραίτηση Μουζάλα είχε ζητήσει νωρίτερα ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Ας πούμε όμως ότι είναι μια γκάφα και πως με μια παραίτηση μπορεί να λυθεί. Αυτό που δε μπορεί να λυθεί είναι η ανικανότητα της κυβέρνησης να συντονίσει την κατάσταση. Έχουμε μια κυβέρνηση που δεν ξέρει τον ακριβή αριθμό των προσφύγων, δεν ξέρει πόσοι μπήκαν και πόσοι βγήκαν από τα Σκόπια, αφήνει ανθρώπους στη λάσπη έρμαια επιτήδειων να τους πετάν φυλλάδια χωρίς να προφέρει αξιοπρεπή διαβίωση» πρόσθεσε ο κ. Θεοχάρης εξαπολύοντας επίθεση στην κυβέρνηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χάρης Θεοχάρης παραίτηση Μουζάλα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ