ΠΑΟΚ καλεί Φερνάντο Σάντος – Γιατί ο Σαββίδης σκέφτεται τον Πορτογάλο - iefimerida.gr

ΠΑΟΚ καλεί Φερνάντο Σάντος – Γιατί ο Σαββίδης σκέφτεται τον Πορτογάλο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας από τους πιο αγαπητούς προπονητές προς όλους τους Έλληνες φιλάθλους, είναι και ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός, Φερνάντο Σάντος. Ο ΠΑΟΚ φέρεται μάλιστα να εξετάζει το ενδεχόμενο νέας συνεργασίας με τον Πορτογάλο.

Ο Σάντος υπήρξε προπονητής του ΠΑΟΚ στο παρελθόν και μάλιστα διατήρησε εξαιρετικές σχέσεις με τον Θοδωρή Ζαγοράκη, υπό την προεδρία του οποίου συνυπήρξαν στον Δικέφαλο του βορρά.

Μετά το τέλος της συνεργασίας του με την εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου, ο Σάντος ανέλαβε την Πορτογαλία, την οποία κατάφερε να οδηγήσει στην τελική φάση του Euro 2016, παρά το κακό της ξεκίνημα στον όμιλο.

Θα περίμενε κανείς πως δεν θα υπήρχε καν θέμα αποχώρησης του Σάντος από τον πάγκο της εθνικής ομάδας της χώρας του, ωστόσο σημερινό δημοσίευμα της «A Bola» βάζει τον ΠΑΟΚ γερά στο παιχνίδι απόκτησης του Πορτογάλου.

Σε αυτό αναφέρεται πως ο Ιβάν Σαββίδης ετοιμάζει μια άκρως δελεαστική προσφορά προς τον Σάντος, προκειμένου να τον πείσει να αφήσει τον πάγκο της Πορτογαλίας και να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ