Λοβέρδος για Μουζάλα: Παραβίασε εθνική γραμμή δεκαετιών -Αμεση σύγκληση επιτροπής εξωτερικών υποθέσεων - iefimerida.gr

Λοβέρδος για Μουζάλα: Παραβίασε εθνική γραμμή δεκαετιών -Αμεση σύγκληση επιτροπής εξωτερικών υποθέσεων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση στον Γιάννη Μουζάλα αναφορικά με τη λέξη Μακεδονία εξαπέλυσε ο Ανδρέας Λοβέρδος, τονίζοντας ότι παραβίασε εθνική γραμμή δεκαετιών.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης τονίζει «Με το ατόπημα του αυτό ο υπουργός παραβίασε μία εθνική γραμμή, που ακολουθεί σταθερά η χώρα μας επί δεκαετίες. Η κυβέρνηση σε όλα τα θέματα, αλλά και ειδικά στο θέμα του μεταναστευτικού-προσφυγικού εμφανίζεται ανίκανη κι ανήμπορη να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της χώρας μας» σημειώνει ο κ. Λοβέρδος και συνεχίζει «Είτε πρόκειται για εγκληματικό λάθος, ανεπίτρεπτο βέβαια για υπουργό, είτε πρόκειται για προσωπική άποψη του συγκεκριμένου μέλους της κυβέρνησης, είτε πρόκειται για ανομολόγητη, τουλάχιστον έως τώρα, κυβερνητική γραμμή, ο Πρωθυπουργός πρέπει αμέσως να πάρει θέση.

Για αστοχίες του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα σε όλα τα κρίσιμα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής κάνει λόγο ο Ανδρέας Λοβέρδος ζητώντας άμεση σύγκληση της επιτροπής εξωτερικών εξωτερικών υποθέσεων της Βουλής.
Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, σε επιστολή του προς τον πρόεδρο της αρμόδιας κοινοβουλευτικής επιτροπής Κώστα Δουζίνα αναφέρει «Το μεταναστευτικό – προσφυγικό, οι σχέσεις της Ε.Ε. – Τουρκίας αλλά και οι ελληνοτουρκικές σχέσεις που «διανθίστηκαν» και πάλι με τις αστοχίες του Πρωθυπουργού συγκροτούν πολιτικές εξελίξεις, που αφορούν στην ευρωπαϊκή αλλά και στη γενικότερη εξωτερική πολίτικη της χώρας και απαιτούν πλήρη και σε βάθος ενημέρωση της Εθνικής Αντιπροσωπείας.
Εκ μέρους της Δημοκρατικής Συμπαράταξης σας παρακαλώ να ζητήσετε από τον Υπουργό Εξωτερικών να προσέλθει στη διαρκή επιτροπή εξωτερικών της Βουλής, προκειμένου να παράσχει την απαραίτητη ενημέρωση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ