Επανάσταση για τις επιχειρήσεις του ελληνικού λιανεμπορίου με την λύση διαχείρισης μετρητών από τη G4S [βίντεο] - iefimerida.gr

Επανάσταση για τις επιχειρήσεις του ελληνικού λιανεμπορίου με την λύση διαχείρισης μετρητών από τη G4S [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην ανάπτυξη της υπηρεσίας CASH360, της πρώτης ολοκληρωμένης λύσης διαχείρισης μετρητών για τα καταστήματα λιανεμπορίου και τα μικρά εμπορικά καταστήματα, προχώρησε η G4S Cash Solutions, η κορυφαία εταιρεία στον Κλάδο Μεταφοράς και Διαχείρισης Αξιών στην Ελλάδα και μέλος του Ομίλου G4S, του μεγαλύτερου ομίλου ιδιωτικής ασφάλειας στον κόσμο.


Η καινοτόμα εφαρμογή CASH360, που συμβάλλει άμεσα στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και της ασφάλειας μιας επιχείρησης, αποτελεί τη βέλτιστη λύση διαχείρισης μετρητών για την επιχείρηση, καλύπτοντας τον πλήρη κύκλο ροής του χρήματος από το κατάστημα έως την κατάθεσή του στην τράπεζα. Η υπηρεσία ενσωματώνει την κορυφαία τεχνολογία υλικού και λογισμικού παγκοσμίως και προσαρμόζεται στις εξειδικευμένες ανάγκες κάθε επιχείρησης παρέχοντας ολοκληρωμένη λύση είτε για το ταμείο είτε για τις εργασίες “back-office”.


Ειδικότερα, μέσα από τη λειτουργεία του CASH360, αυτοματοποιούνται οι καταθέσεις και εξαλείφεται το κόστος διαχείρισης των εργασιών “back-office”, ενώ ενισχύεται σημαντικά το επίπεδο ασφαλείας αφού περιορίζεται ο κίνδυνος για περιστατικά όπως ληστείες, κλοπές κλπ. Παράλληλα, παρέχεται εγγυημένη πίστωση του λογαριασμού της επιχείρησης, με το ύψος των αξιών που έχουν κατατεθεί στα μηχανήματα CASH360, καθώς και δυνατότητα ημερήσιας πίστωσης σε συνεργασία με την τράπεζα.
Επιπλέον, χάρη στην πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία της G4S Cash Solutions, η εφαρμογή CASH360 περιλαμβάνει σειρά “all-in-one” υπηρεσιών:

  • Εξειδικευμένο μηχανολογικό εξοπλισμό (Hardware/ In-Store Technology)
  • Ειδικό λογισμικό που έχει αναπτύξει η G4S (Cash Cycle Software): Παρέχει σε πραγματικό χρόνο πληροφόρηση για τις καταθέσεις ανά ταμία κλπ., αναφορές MIS ανά κατάστημα, παρακολουθεί την κατάσταση των συσκευών, παρακολουθεί και συμφωνεί ταμειακά τα μετρητά, παρέχει τη δυνατότητα διασύνδεσης με πιστωτικό ίδρυμα για παροχή υπηρεσιών “same day valeur”.
  • Υπηρεσίες διακίνησης / διαχείρισης αξιών (CIT, CH, Vaulting).
  • Εποπτεία / παρακολούθηση εξοπλισμού και αξιών (monitoring & maintenance): Μέσω οn-line διαχείρισης δυσλειτουργιών, με προληπτική συντήρηση και διαχείριση ανταλλακτικών και χάρη στη λειτουργία help desk που επί 24ωρη βάση δίνει τη δυνατότητα απομακρυσμένης διαχείρισης των συσκευών και παρέχει live ενημέρωση σε εξειδικευμένο προσωπικό μηχανικών.
  • Ασφάλεια σε όλα τα στάδια του κύκλου ροής του χρήματος (Cash Security): Διαθέτει  ειδικού τύπου κασέτες και νέο αυτοσφραγιζόμενο σάκο ώστε κανείς να μην έρχεται σε επαφή με τα μετρητά, ηλεκτρονική κλειδαριά ασφαλείας που αποτρέπει την πρόσβαση σε μη εξουσιοδοτημένα άτομα, λειτουργία χρονοκαθυστέρησης και ασφάλιση των μετρητών. Κατά την διάρκεια της περισυλλογής των αξιών δεν απαιτείται η συμμετοχή του προσωπικού των καταστημάτων.

Η υπηρεσία παρέχεται από την G4S με μηνιαία πάγια χρέωση, ενώ δεν απαιτείται επένδυση κεφαλαίου.
Για περισσότερες πληροφορίες για το CASH360, επικοινωνήστε στο 2105197102 - 107 ή στο mail info@gr.g4s.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ G4us συστήματα διαχείριση μετρητά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ