Αποκλειστικό: Με τον Αλέξη Τσίπρα θα συναντηθεί η Αντζελίνα Τζολί - iefimerida.gr

Αποκλειστικό: Με τον Αλέξη Τσίπρα θα συναντηθεί η Αντζελίνα Τζολί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα θα συναντηθεί, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του iefimerida.gr, η Αντζελίνα Τζολί.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το αίτημα για συνάντηση υπεβλήθη από την πλευρά της χολιγουντιανής σταρ και έγινε δεκτό από τον πρωθυπουργό. Το τετ α τετ θα γίνει στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σημειώνεται ότι το λίαρ τζετ της Αντζελίνα Τζολί προσγειώθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» ένα τέταρτο μετά τις 10 το πρωί, ύστερα από ένα όργιο φημών για το ποια γωνιά της χώρας μας και ποιον καταυλισμό προσφύγων θα επισκεφθεί η γνωστή ηθοποιός.

Αρχικά η Αντζελίνα Τζολί ήταν προγραμματισμένο να επισκεφθεί τη Λέσβο, όπου και θα προσγειωνόταν στις 9 το βράδυ της Τρίτης. Η επίσκεψη αναβλήθηκε για σήμερα το πρωί, ωστόσο στις 07:30 έγινε γνωστό ότι η ηθοποιός δεν θα πάει τελικά στο νησί.

Ακολούθησε ένα όργιο φημών για το πού θα πάει η σταρ, με τις αρχικές πληροφορίες να τη θέλουν να επισκέπτεται τα Διαβατά και την Ειδομένη. Ακολούθησαν νεότερες πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες η Αντζελίνα Τζολί θα επισκεπτόταν κάποιο καταυλισμό στην Αττική, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ότι θα επισκεφθεί και την Ειδομένη...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αντζελίνα Τζολί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ